Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfatul primit de Florinel Coman, din partea unui fost internaţional: "Uitaţi-vă la Man, arată altfel, are altă mentalitate" | EXCLUSIV

Sfatul primit de Florinel Coman, din partea unui fost internaţional: "Uitaţi-vă la Man, arată altfel, are altă mentalitate" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florinel Coman este omul momentului în Superliga României. "Şeptarul" celor de la FCSB este golgheterul campionatului, în acest sezon.

Una dintre "perlele" lui Gigi Becali de la FCSB, Florinel Coman a avut parte de un sezon fantastic în tricoul vice-campioanei României. Coman se află, din punct de vedere al cifrelor, la cel mai productiv sezon al carierei sale.

Fostul jucător de la Viitorul, transferat de Gigi Becali la FCSB în 2017 pentru 3.000.000 a primit convocarea la echipa naţională din partea selecţionerului Edi Iordănescu, pentru partidele cu Irlanda de Nord şi Columbia. Acesta nu a avut cea mai strălucită prestaţie la meciul de pe teren propriu împotriva Irlandei de Nord, partidă în care a bifat doar 62 de minute.

Sfatul lui Tibor Selymes pentru Florinel Coman

Fostul component al "Generaţiei de Aur", Tibor Selymes, l-a sfătuit pe Florinel Coman să facă pasul la o echipă din străinătate, pentru a progresa la un nou nivel care i-ar ajuta şi prestaţiile în tricoul echipei naţionale.

Selymes a evidenţiat şi calitatea slabă a Superligii, campionat pe care îl consideră o simplă punte de plecare pentru fotbaliştii români valoroşi.

"Eu dacă joc şi fac spectacol în liga 1, pot să fac spectacol la naţională cu echipe ca Irlanda, Columbia, Ucraina şi Belgia. Campionatul nostru e destul de slab, avem un campionat slab. Uitaţi-vă la Man, Mihăilă, după 2 ani de Italia, băieţii ăştia arată altfel, au alta mentalitate.

Şi Coman dacă ajunge într-un campionat mai puternic, Spania, Italia, Anglia, o să arate mult mai bine", a declarat Tibor Selymes, pentru Orange Sport.

Florinel Coman va împlini pe data de 10 aprilie vârsta de 26 de ani, iar un transfer în străinătate ar reprezenta un pas uriaş în cariera fotbalistului lăudat în mai multe rânduri de patronul său, Gigi Becali.

Afla mai multe despre: florinel comantibor selymesfcsbechipa nationaladennis manvalentin mihaila 

viewscnt
Articole similare