Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românii iau cu asalt Wanda Metropolitano! Câte bilete s-au vândut la meciul România - Columbia, de la Madrid

Românii iau cu asalt Wanda Metropolitano! Câte bilete s-au vândut la meciul România - Columbia, de la Madrid

Echipa națională

Comentarii

România înfruntă Columbia în a doua partidă amicală premergătoare EURO 2024. Partida programată marţi, de la ora 21:30, se anunţă una incendiară pentru ambele părţi implicate.

Columbia speră să-şi menţină intactă seria de meciuri consecutive fără înfrângere. Sud-americanii sunt neînvinşi de 20 de partide, un record impresionant pentru naţionala lui Nestor Lorenzo. De când a preluat echipa naţională, Lorenzo a ghidat Columbia spre 17 partide fără eşec.

România are parte de o perioadă excelentă sub comanda lui Edi Iordănescu. "Tricolorii" sunt neînvinşi de 12 partide, inclusiv zece partide din preliminariile pentru EURO 2024.

Forma bună a echipei naţionale atrage publicul la stadion, indiferent de ţară. Românii vor lua cu asalt stadionul Wanda Metropolitano din Madrid. Peste 12.000 de bilete din cele 30.000 vândute pentru amicalul Columbia - România au fost cumpărate de români, anunţă FRF.ro. Conform sursei citate, casele de bilete de la Estadio Metropolitano vor fi deschise şi marţi, de la ora 10:00 până la ora de start a partidei.

Un nou echipament pentru fotbaliştii României

Jucătorii României vor evolua într-un nou echipament de joc, în care nu au mai avut ocazia să joace până acum.

Columbienii vor îmbrăca emblematicul tricou galben, astfel, fotbaliştii români vor purta echipamente de culoare roşie, pentru a evita un conflict de culori.

Unul dintre portarii naţionalei Columbiei, Camilo Vargas, a analizat viitorul adversar al naţionalei sud-americane şi este de părere că România este un adversar care poate crea probleme serioase naţionalei sale.

"România este o echipă puternică, rapidă şi foarte disciplinată tactic. Ne dorim să construim ceva frumos, care să rămână în istorie", a declarat Camilo Vargas, conform AS.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniacolumbiamadridromania columbiawanda metropolitanoedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare