Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin şi-a analizat adversarii. Ce jucător îi poate pune cele mai mari probleme în România - Columbia: "Este cel mai valoros"

Radu Drăguşin şi-a analizat adversarii. Ce jucător îi poate pune cele mai mari probleme în România - Columbia: "Este cel mai valoros"

Echipa națională

Comentarii

Radu Drăguşin, cel mai important jucător transferat de Tottenham în perioada de "mercato" din iarnă, şi-a analizat adversarii din următoarea partidă a naţionalei României, Columbia.

Fundaşul român al celor de la Tottenham Hotspur şi-a analizat prudent adversarii cu care se va confrunta la partida de marţi seară care se va disputa pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

Pe lângă forma excelentă arătată la nivel colectiv în ultimii ani de naţionala lui Nestor Lorenzo, columbienii au în lot şi jucători care au capacitatea să decidă un meci în mod invididual, precum atacantul lateral al celor de la Liverpool, Luis Diaz. Drăguşin l-a lăudat pe Diaz înaintea partidei dintre cele două echipe naţionale şi speră că îl poate opri, la partida de marţi seară.

"Un amical care cu siguranţă ne va folosi foarte mult, împotrivă unui adversar foarte puternic, în formă, cu jucători valoroşi. Este cea mai în forma naţională din lume, cu 20 de meciuri fară înfrângere.", în cadrul unei conferinţe de presă.

Întrebat despre cel mai mare pericol al sud-americanilor, Drăguşin l-a numit pe Luis Diaz, jucătorul ofensiv columbian al celor de la Liverpool, transferat de "coromorani" de la FC Porto, în ianuarie 2022. 

Radu Drăguşin, impresionat de Luis Diaz

"E cel mai reprezentativ jucător al lor, cel mai în forma, cel mai valoros, cu siguranţă cel care ne poate pune cele mai mari probleme." a spus Drăguşin.

  • 75.000.000 de milioane de euro este cota de piaţă a fotbalistului columbian al celor de la Liverpool, conform transfermarkt.com
  • În 46 de selecţii la naţionala Columbiei, Diaz a înscris de 11 ori şi a furnizat două pase decisive

Românii iau cu asalt stadionul Wanda Metropolitano

Suporterii români vor lua cu asalt stadionul Wanda Metropolitano din Madrid. Peste 12.000 de bilete din cele 30.000 vândute pentru amicalul Columbia - România au fost cumpărate de români, anunţă FRF.ro. Conform sursei citate, casele de bilete de la Estadio Metropolitano vor fi deschise şi marţi, de la ora 10:00, până la ora de start a partidei.

Afla mai multe despre: echipa nationalaradu dragusinluis diazcolumbiaromania columbiaromania 

viewscnt
Articole similare