Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost conceput în vestiar". Dezvăluire "nebunească" despre Erling Braut Haaland, noul star al fotbalului mondial

"A fost conceput în vestiar". Dezvăluire "nebunească" despre Erling Braut Haaland, noul star al fotbalului mondial

Borussia Dortmund

Comentarii

Fostul internaţional norvegian Jan Aage Fjortoft (53 de ani) a oferit o replică memorabilă, atunci când a venit vorba despre noua senzaţie a fotbalului mondial, Erling Braut Haaland.

Fost coleg în naţionala Norvegiei şi foarte bun prieten cu tatăl atacantului de la Borussia Dortmund, Jan Aage Fjortoft a spus, mai în glumă, mai în serios, că Erling Braut Haaland a fost conceput în vestiar.

"La ce vă aşteptaţi de la cineva care a fost conceput în vestiar?", a glumit Jan Aage Fjortoft, într-o apariţie televizată, atunci când a venit vorba despre Erling Braut Haaland.

La 19 ani, Erling Braut Haaland doboară record peste record şi uimeşte lumea fotbalului ori de câte ori îşi face apariţia pe teren. Transferat de Borussia Dortmun de la Salzburg, în această iarnă, pentru 20 de milioane de euro, atacantul norvegian are deja 11 goluri în şapte apariţii pentru gruparea din Bundesliga.

Erling Haaland rămâne modest

Marţi seară, Haaland a marcat golurile echipei Borussia Dortmund în meciul cu PSG, scor 2-1, în turul optimilor Ligii Campionilor. La finalul meciului, norvegianul a declarat că încă mai are multe de îmbunătăţit în jocul său, după ce a marcat de două ori în meciul cu Paris Saint-Germain.

"Încă mai am multe de îmbunătăţit, trebuie să muncesc mult. Îmi doresc să fac totul mult mai bine şi să ajung cât mai departe", a declarat Haaland, în vârstă de 19 ani.

Afla mai multe despre: haaland 

viewscnt
Articole similare