Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost un fel de Elveţia - România". Primele impresii despre scorul de neprezentare dintre România şi Spania la U21: "Aşa jucăm noi acum, ne băgăm în poartă"

"A fost un fel de Elveţia - România". Primele impresii despre scorul de neprezentare dintre România şi Spania la U21: "Aşa jucăm noi acum, ne băgăm în poartă"

Echipa națională

Comentarii

România a pierdut cu Spania în meciul de debut de la EURO U21 2023, iar primele concluzii au fost trase la Sport Report, pe Orange Sport 1.

România U21 - Spania U21 s-a terminat cu un scor drastic: "Asta e valoarea jucătorului acum"

Echipa naţională U21 a României a fost învinsă miercuri seara, pe teren propriu, scor 0-3, de echipa naţională U21 a Spaniei, într-un meci contând pentru grupa B a Campionatului European. 

Mihai Stoica a evidenţiat diferenţa mare de valoare dintre România şi Spania, dar şi faptul că mai mulţi tricolori au fost utilizaţi pe posturi cu care nu erau obişnuiţi. 

"A fost un fel de Elveţia - România (n.r. - 2-2, în preliminariile EURO 2024) fără ultimele cinci minute, doar că aici nu i-a picat nimănui mingea în cap (n.r. - lui Puşcaş, la golul egalizator al tricolorilor). 

Noi am jucat cu jucători care nu era pe postul lor. Munteanu n-a jucat pe postul lui, în viaţa lui n-a jucat acolo. Pe Işfan nu l-am văzut niciodată jucând mijlocaş central. L-am văzut doar în dreapta, dar niciodată mijlocaş central. Noi am jucat 4-1-4-1, niciodată 4-3-3 cum eram puşi. 

Octavian Popescu a jucat foarte jos. Aşa jucăm noi acum, ne băgăm în poartă când jucăm cu un adversar puternic. Pitu să zici că a mai jucat acolo. Asta e valoarea jucătorului acum. Racoviţan nu joacă în Polonia, dar e căpitan de echipă. Eu sunt îngrijorat de cum arată Ucraina, că am văzut Ucraina azi în Giuleşti. Nicio ocazie n-am avut azi", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Basarab Panduru consideră că e un rezultat normal.

"E o diferenţă mare, dar aşa trebuia să fie. De ce diferenţa dintre Rodri şi Borza? Are zeci de meciuri la Betis, e mare. Nu ai tu Borza cum să-l opreşti. E primul meci după trei Campionate Europene în care am pierdut un meci, că la celelalte nu am pierdut în faza grupelor, trei victorii, trei remize. Putem pierde unul. Aşa trebuia să arate meciul", a spus expertul Orange Sport. 

  • Echipa de start a României: România: M. Popa - Pantea, Racoviţan, Dican, Borza - Işfan, Albu, Pitu - L. Munteanu, Bîrligea, Oct. Popescu
  • Rezerve: Târnovanu, Gorcea, Ţicu, Lixandru, Petrila, Miculescu, Markovic, Cîmpanu, Mazilu, Dumitrescu, Pop

Rezultatele zilei de la EURO U21 2023, unde România găzduieşte meciuri. Georgia, a doua gazdă, a furnizat surpriza la debut şi a învins Portugalia, scor 2-0.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicabasarab pandururomania spania u21rezultate euro u21 

viewscnt
Articole similare