Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat de la FCSB şi a prins un transfer la o echipă din Europa: ”Va avea un salariu consistent”. Cu cine va semna

A plecat de la FCSB şi a prins un transfer la o echipă din Europa: ”Va avea un salariu consistent”. Cu cine va semna

Campionate

Comentarii

Un jucător care a plecat de la FCSB a prins un transfer foarte bun din punct de vedere financiar. Bozhidar Chorbadzhiyski urmează să plece la FC Ufa, pe un ”salariu consistent”, după cum anunţă presa din Bulgaria.

Un jucător la care Gigi Becali a renunţat în iarnă face următorul pas în carieră. Bozhidar Chorbadzhiyski va fi transferat de FC Ufa, echipă la care joacă şi Ionuţ Nedelcearu, dar şi Cătălin Carp, fost fundaş la FCSB.

A plecat de la FCSB şi prinde un transfer mult mai bun din punct de vedere financiar

Fundaşul de 24 de ani a fost transferat în vara trecută de FCSB, de la ŢSKA Sofia, într-o perioadă în care echipa lui Gigi Becali avea mari probleme în apărare. Bozhidar Chorbadzhiyski a fost luat sub formă de împrumut, dar FCSB avea opţiune pentru transferul definitiv. Însă Chorbadzhiyski a fost criticat chiar de la primul meci şi n-a primit prea mult şanse. În total, Chorbadzhiyski a avut doar patru apariţii la FCSB şi Gigi Becali i-a transmis în iarnă că trebuie să se întoarcă la ŢSKA Sofia, deşi fundaşul era împrumutat până în vară.

A fost însă un pas înainte pentru Chorbadzhiyski. Site-ul Sportal.bg scrie că fundaşul bulgar va fi transferat de FC Ufa, unde ”va avea un salariu foarte consistent”. La FCSB, Chorbadzhiyski câştiga 10.000 de euro pe lună, însă bulgarii scriu că în Rusia salariul său va fi mult mai mare.

Chorbadzhiyski se transferă la FC Ufa şi va fi coleg cu Ionuţ Nedelcearu

FC Ufa are în defensivă doi jucători cunoscuţi pentru suporterii din România: Ionuţ Nedelcearu şi Cătălin Carp. Primul este unul dintre fundaşii centrali titulari şi unul dintre cei mai buni jucători din echipă. De altfel, Ufa este doar pe locul 9 în campionatul Rusiei, dar are a doua cea mai bună apărare, cu doar 19 goluri primite în 22 de etape.

Carp este şi el titular la FC Ufa, însă este folosit mai mult pe postul de mijlocaş defensiv. Cătălin Carp s-a transferat în Ufa în ianuarie 2017, de la Viitorul, care-l luase de la FCSB.

Afla mai multe despre: bozhidar chorbadzhiyski 

viewscnt
Articole similare