Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţă importantă pentru ”tricolori” la meciul cu Islanda! Vlad Chiricheş: ”Cred că suntem dezavantajaţi”

Absenţă importantă pentru ”tricolori” la meciul cu Islanda! Vlad Chiricheş: ”Cred că suntem dezavantajaţi”

Echipa națională

Comentarii

Vlad Chiricheş a vorbit despre importanţa pe care ar fi avut-o prezenţa suporterilor români la partida cu Islanda.

Situaţia epidemiologică din România a devenit a luat-o la vale în ultimele luni, astfel că noi restricţii şi măsuri au fost implementate în ţara noastră.

Printre acestea se numără şi interzicerea spectatorilor la evenimente sportive, astfel că naţionala României va juca ultimul meci acasă din prelimnarii dără susţinerea fanilor.

Naţionala noastră ar fi putut chiar pierde partida la ”masa verde” din cauza restricţiilor, însă o excepţie s-a făcut pentru ca islandezii nevaccinaţi să se poată caza la Bucureşti.

Înaintea partidei, Vlad Chiricheş a discutat despre lipsa suporterilor de pe stadion. După ce la ultimele două meciuri acasă, cu Liechtenstein şi Armenia, mii de persoane au fost prezente, acum doar câteva sute vor putea fi prezente, oficialii şi presa.

Absenţă importantă pentru ”tricolori” la meciul cu Islanda!

Căpitanul naţionalei a recunoscut că absenţa fanilor este o lovitură şi că aceştia reprezntau un mare atu pentru România. Însă, fundaşul lui Sassuolo a amintit că, chiar şi fără suporteri, România este favorită şi ar trebui să se impună în faţa echipei care ne-a eliminat din barajul pentru Euro.

Cred că suntem dezavantajaţi, pentru că pe noi publicul ne împinge de la spate şi ne-a ajutat de fiecare dată când am jucat cu stadionul plin.

E păcat că nu am reuşit să facem ceva în acest sens şi să jucăm cu spectatori, dar asta este. Trebuie să câştigăm şi fără ei. O văd ca pe o echipă normală, pe care trebuie să o batem.

Trebuie să fim foarte concentraţi şi determinaţi să obţinem această victorie, pentru că ne-ar aduce foarte aproape de locul la baraj.E foarte important să avem o atitudine extraordinară pentru a câştiga acest joc.

Dacă ne uităm în ultima perioadă, cred că echipa naţională a început să joace mult mai bine, să aibă rezultate mult mai bune. S-a închegat un grup şi suntem mult mai uniţi, mai puternici”, a declarat Vlad Chiricheş.

Afla mai multe despre: vlad chiricheş 

viewscnt
Articole similare