Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, entuziasmat de posibilitatea unui duel cu Reghecampf la Craiova: ”Abia îl aştept în octombrie, să ne întâlnim pe Oblemenco”. Ce spune de victoria cu Dinamo

Adi Mutu, entuziasmat de posibilitatea unui duel cu Reghecampf la Craiova: ”Abia îl aştept în octombrie, să ne întâlnim pe Oblemenco”. Ce spune de victoria cu Dinamo

Superliga

Comentarii

FC U Craiova a obţinut prima victorie sub conducerea lui Adi Mutu, după ce a înfrânt-o pe Dinamo cu scorul de 1-0.

FC U Craiova a obţinut prima victorie de la revenirea în Liga 1 şi, implicit, prima victorie sub conducerea lui Adi Mutu. Dinamo a fost victima oltenilor, pierzând cu 0-1 un meci în care ar fi putut încasa mult mai multe goluri, dacă fotbaliştii din Bănie ar fi avut mai multă acurateţe la finalizare.

Vizibil fericit după victorie, Adi Mutu a afirmat că prestaţia şi rezultatul l-au mulţumit, deşi este de părere că echipa sa putea marca mai mult. ”Briliantul” a mai vorbit despre naţionala olimpică, înainte de a dezvălui că de abia aşteaptă duelul cu Univesitatea Craiova, împotriva prietenului Reghecampf.

Adi Mutu, entuziasmat să se dueleze cu Reghecampf la Craiova

”Aşteptam prima victorie în campionat şi mă bucur că a venit şi la primul meci acasă şi împotriva unei rivale istorice pentru clubul nostru. E îmbucurător să vezi atâta lume la stadion, cred că a fost o atmosferă frumoasă din partea celor două galerii, aşa cum ar trebui să fie la toate meciurile din Liga I.

Am dominat jocul de la cap la coadă, e normal pe durata celor 90 de minute să mai fie şi momente când cealaltă echipă are câte o reacţie de orgoliu. Am avut un meci solid, am avut o idee de joc, ceea ce contează pentru mine, am adus şi mingea de multe ori acolo, din păcate nu am marcat de câte ori meritam, dar victoria rămâne victorie.

Pentru mine sunt importante cele trei puncte, vreau să rămânem cu picioarele pe pământ, să muncim şi să fim convinşi de munca pe care o depunem, pentru că se vede că dă rezultate.

(n.r. despre naţionala olimpică) Nu a fost un scor uşor de digerat pentru Mirel şi pentru băieţi, dar sper să aibă puterea să se califice, să meargă mai departe. Să treacă peste, că nu mai au ce să facă. Le urez baftă în continuare.

(n.r. despre venirea lui Reghecampf la Craiova) E prietenul meu, a făcut o alegere importantă pentru el, abia îl aştept în octombrie, să ne întâlnim aici pe Oblemenco”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: fc u craiovacraiova dinamoadi mutuliga 1 

viewscnt
Articole similare