Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Albion Rrahmani are cifre fantastice la Rapid! "De asta mă aflu aici". Ce a spus despre incidentele din România - Kosovo

Albion Rrahmani are cifre fantastice la Rapid! "De asta mă aflu aici". Ce a spus despre incidentele din România - Kosovo

Rapid

Comentarii

Albion Rrahmani, autorul a două goluri pentru Rapid luni seara, în meciul cu formaţia CFR Cluj, scor 3-1, crede că giuleştenii vor lupta la titlu în acest sezon.

Albion Rrahmani, după ce a ajuns la 6 goluri în 4 meciuri: "Sigur Rapid se va lupta pentru titlu"

Rapid Bucureşti a dispus luni seara, pe teren  propriu, scor 3-1, de formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a zecea a Superligii.

„Vreau să înscriu în continuare şi să îmi ajut echipa. La penalty nu am şutat aşa cum trag eu de obicei, dar e bine că am înscris în cele din urmă. Meseria mea este golul! Trebuie să înscriu pentru că de asta mă aflu aici. Sigur Rapid se va lupta pentru titlu”, a declarat Albion Rrahmani.

De asemenea, fotbalistul care a fost pe teren în România - Kosovo a comentat evenimentele din peluză, care au dus la întreruperea partidei. 

”Nu ştiu ce să spun, sunt lucruri de natură politică. (n.r. ce s-a întâmplat odată ajunşi în vestiar, după întrerupere?) Nu s-a întâmplat nimic. Ne-am retras la vestiare, iar arbitrul ne-a spus că trebuie să jucăm. Meciul s-a reluat, dar nu bine pentru noi.

Sperăm ca în meciurile următoare din octombrie să câştigăm”, a adăugat atacantul lăudat de Cristiano Bergodi, pentru cele şase goluri în patru meciuri. 

  • 6 goluri în 4 meciuri sunt cifrele lui Rrahmani de când s-a transferat la Rapid. 

Afla mai multe despre: albion rrahmanirapid cfr cluj 

viewscnt
Articole similare