Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Transferul carierei pentru Alexandru Cicâldău! Un club mare din Serie A îl cumpără de la U Craiova

ALERTĂ | Transferul carierei pentru Alexandru Cicâldău! Un club mare din Serie A îl cumpără de la U Craiova
Comentarii

Alexandru Cicâldău (23 de ani), unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la U Craiova, e la un pas să prindă transferul carierei. Italienii de la Sassuolo negociază cu şefii din Bănie transferul mijlocaşului român, care a impresionat alături de România U21 la Euro 2019, turneu final desfăşurat vara trecută în Italia şi San Marino.

U Craiova îl vinde pe Alexandru Cicâldău la Sassuolo. Transfer de senzaţie!

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, poate face o super afacere cu Alexandru Cicâldău, fotbalist cumpărat de la Viitorul pentru un milion de euro. Mijlocaşul central, căruia oltenii i-au dat numărul 10 pe tricou, s-a dezvoltat foarte mult în ultimele două sezoane şi a atras multe priviri de la cluburi din străinătate. Sassuolo, club de mijlocul clasamentului din Serie A, a pus ochii pe Alexandru Cicâldău şi negociază deja transferul său cu cei de la U Craiova.

"Discuţiile cu U Craiova pentru Alexandru Cicâldău (23 de ani) s-au intensificat!", anunţă presa din Italia, care nu oferă, însă, alte detalii. Nu specifică nici ce sumă sunt gata cei de la Sassuolo să plătească pentru Alexandru Cicâldău, nu vorbesc nici despre salariu sau despre ce durată de contract îi oferă mijlocaşului român. La Sassuolo, Alexandru Cicâldău ar urma să fie coleg cu Vlad Chiricheş, căpitanul echipei naţionale a României, şi va fi antrenat de fostul mijlocaş de la CFR Cluj, Roberto De Zerbi.

Cert este că Alexandru Cicâldău atrage în continuare priviri prin evoluţiile sale din Bănie şi e de presupus că va schimba echipa destul de curând, dacă o ţine tot aşa, în ceea ce ar putea fi un nou "tun" financiar dat de Mihai Rotaru, după ce i-a vândut pe Alexandru Mitriţă la New York City şi pe Alexandru Băluţă la Slavia Praga.

U Craiova îl vinde pe Alexandru Cicâldău la Sassuolo. Interes din partea lui Everton pentru Cicâldău

Sassuolo nu este prima echipă din campionate de top care se interesează de Alexandru Cicâldău. Mijlocaşul crescut de Gică Hagi la Viitorul e urmărit de mai multe formaţii, iar numele celor de la Everton a fost asociat cu un interes pentru Alexandru Cicâldău în trecut. Presa din străinătate a scris despre intenţiile formaţiei antrenate de Carlo Ancelotti de a-l transfera pe mijlocaşul român, care este una dintre piesele pe care Mirel Rădoi va încerca să construiască noua naţională a României.

U Craiova îl vinde pe Alexandru Cicâldău la Sassuolo. Cel mai bun sezon al carierei lui Cicâldău

Fotbalistul Craiovei a făcut cel mai bun sezon al carierei, în stagiune recent încheiată. U Craiova s-a bătut cu CFR Cluj la titlul până în ultima etapă, finala pentru titlul desfăşurându-se în Bănie. CFR Cluj a câştigat, însă, titlul, după ce a învins cu 3-1. Ratarea titlului nu ştirbeşte din meritele lui Alexandru Cicâldău, care a făcut cel mai bun sezon din cariera în tricoul echipei alb-albastre. În stagiunea recent încheiată, Alexandru cicâldău a strâns 16 goluri şi opt pase decisive în 40 de meciuri din toate competiţiile, cifre care l-au propulsat în pole-position pentru un transfer mare.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Cicâldău în prezent, potrivit transfermarkt.com
  • 6 - şase selecţii a strâns mijlocaşul român la naţionala mare a României
  • 1 - un trofeu are Cicâldău în palmares: titlul de campion câştigat cu Viitorul, în 2017

Afla mai multe despre: alexandru cicaldau transfer sassuoloalexandru cicaldau transfer serie aalexandru cicaldau transferalexandru cicaldau u craiova transfer 

viewscnt
Articole similare