Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan pregăteşte lovitura decisivă pentru Dennis Man! Fără remuşcări, agenta a anunţat ce urmăreşte

Anamaria Prodan pregăteşte lovitura decisivă pentru Dennis Man! Fără remuşcări, agenta a anunţat ce urmăreşte

FCSB

Comentarii

Anamaria Prodan îşi caută dreptatea în instanţă, întrucât consideră că a fost nedreptăţită în urma transferului lui Dennis Man, de la FCSB, la Parma. Ea a oferit o nouă reacţie, după ce l-a dat în judecată pe fostul său client, care a trecut în tabăra fraţilor Becali.

Continuă disensiunile dintre Dennis Man şi Anamaria Prodan, cea care l-a reprezentat până în momentul plecării fotbalistului în Italia. La începutul anului, internaţionalul român s-a transferat la Parma, cu care a retrogradat în Serie B, dar agenta a fost exclusă din tranzacţie. Jucătorul a plecat prin intermediul fraţilor Becali, Giovanni şi Victor, care au primit acordul finanţatorul FCSB să negocieze cu clubul din Emilia-Romagna.

Anamaria Prodan nu renunţă la procesul cu Dennis Man: "Unde e un contract, trebuie respectat"

Impresara nu a trecut peste acel moment şi l-a dat în judecată pe Dennis Man, iar acum aşteaptă despăgubiri de sute de mii de euro, în cazul în care va câştiga în instanţă: "Nu e vorba despre supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Dennis Man, este decizia lui, a lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Pe mine nu mă interesează, eu am un contract, merg pe acel contract", a spus, hotărâtă, soţia antrenorului de la Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf. 

Întrebată dacă actualul atacant al Parmei îi datorează bani, agenta şi-a continuat discursul şi a anunţat că nu face niciun pas în spate: "Dacă avem un contract înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Păi, cred că aşa e normal (n.r. - să se rezolve la tribunal), de ce să ne certăm? Eu nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât... Am avocaţii, nu mă interesează mai mult, ştiu ce am de luat. Aştept", a adăugat Anamaria Prodan. 

Şi ex-fotbalistul FCSB-ului s-a pregătit de proces şi a fost "blindat" cu reputatul avocat Jean Louis Dupont, cel care a revoluţionat fotbalul. El se ocupă de apărarea lui Dennis Man, cel care i-a adus lui Gigi Becali suma de 11 milioane de euro, după plecarea la Parma. 

În urmă cu două luni, după ce a fost atacat de Anamaria Prodan, Giovanni Becali a avut o reacţie neaşteptată, pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: dennis mananamaria prodantransfer dennis mantransfer dennis man fcsb parmaanamaria prodan dennis mananamaria prodan giovanni becali 

viewscnt
Articole similare