Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Burcă, mesaj clar după înfrângerea cu Randers: ”Mi se pare că suntem oameni mici dacă încercăm asta”

Andrei Burcă, mesaj clar după înfrângerea cu Randers: ”Mi se pare că suntem oameni mici dacă încercăm asta”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost eliminată din Conference League în urma înfrângerii cu Randers, scor 1-2.

CFR Cluj nu a reuşit să replice forma bună din ultimele sezoane din cupele europene şi a fost eliminată în ediţia inaugurală a Conference League încă din grupe.

Meciul cu Randers a fost cel ce a decis soarta clujenilor, care vor termina grupa pe ultima poziţie indiferent de rezultatele din ultima etapă.

După ce au fost eliminaţi şi din cupă de Universitatea Craiova, jucătorii lui Dan Petrescu se vor concentra doar asupra campionatului, pe care este foarte probabil să îl câştige pentru a cincea oară la rând.

După eşecul din Danemarca, Andrei Burcă a transmis un mesaj clar, că el şi colegii săi nu au nicio scuză pentru parcursul slab şi că acum sunt nevoiţi să se regrupeze şi să se concentreze exclusiv pe Liga 1.

Mssajul clar al lui Andrei Burcă după înfrângerea cu Randers

Suntem supăraţi că nu am reuşit să câştigăm, ne-am dorit asta foarte mult. Am încercat să câştigăm la 1-1, am plecat foarte mulţi pe atac, dar am luat acel gol din lovitură liberă.

Suntem toţi supăraţi, dezamăgiţi de acest parcurs european, ne aşteptam la mult mai multe reuşite în această grupă, dar acum este de prisos să vorbim.

Trebuie să ne regrupăm şi să câştigăm următorul meci, de luni. Mi se pare că suntem oameni mici dacă încercăm să ne ascundem după lipsa şansei sau astfel de treburi.

Trebuie să privim realitatea în faţă, nu a fost cel mai bun parcurs european. Nici în preliminarii nu a fost ce ne-am dorit, trebuie să recunoaştem. Veniserăm după 2 ani în care făcuserăm performanţe, am ieşit din grupa de Europa League. 

Trebuie să fim bărbaţi, să ne privim în ochi, să ne strângem, să ne unim, pentru că ne aşteaptă un campionat foarte lung, este important să-l câştigăm”, a declarat Andrei Burcă.

În cele cinci etape disputate până acum în Conference League, CFR Cluj a reuşit să marcheze doar două goluri, remizând o partidă şi pierzând patru.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare