Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vlad, apărat după gafele de la FCSB: ”A fost absolut distrus. El trebuie ajutat”

Andrei Vlad, apărat după gafele de la FCSB: ”A fost absolut distrus. El trebuie ajutat”

Fotbal intern

Comentarii

Andrei Vlad trece printr-o perioadă dificilă la FCSB, iar Alexandru Bourceanu a vorbit despre situaţia tânărului portar.

Andrei Vlad a greşit flagrant în partida cu FC Argeş, eroarea sa fiind cea care a adus eşecul FCSB-ului în faţa piteştenilor, scor 0-1.

La meciul următor, cu Voluntari, din ultima etapă a sezonului regular, goalkeeper-ul nu a făcut nici măcar din lotul lui Toni Petrea. FCSB s-a impus scurt, cu 1-0.

Andrei Vlad, apărat după gafele de la FCSB: ”A fost absolut distrus. El trebuie ajutat”

Deşi marea majoritate a fotbalului românesc l-a criticat în mod dur pe Andrei Vlad, acesta şi-a găsit şi ”aliaţi”. După Florin Prunea, şi Alex Bourceanu i-a luat apărarea portarului de 22 de ani.

Fostul căpitan al celor de la FCSB este de părere că Vlad este foarte afectat din punct de vedere psihic după multplele reproşuri primite.

De asemenea, Bourceanu are încredere că portarul vicecampioanei din Liga 1 poate progresa, în ciuda perioadei nefaste pe care o traversează.

”Vlad e un portar foarte bun, cu reale calităţi, care are joc de picior foarte bun, pasează foarte bine, degajează foarte bine, iese pe centrări destul de bine. Ceea ce se întâmplă cu el e trist, e la nivel de stare a creierului, cel mai important lucru pentru orice fotbalist şi orice om.

E clar că a fost afectat, la 18 ani a intrat direct la seniori la FCSB. După ce a luat nişte goluri, poate pe greşelile sale sau nu, a fost absolut distrus. Această ”mitralieră” continuă şi astăzi. Cred că Vlad trebuie ajutat. E un portar foarte talentat, care poate progresa. Are un potenţial mare”, a declarat Alexandru Bourceanu, potrivit ProX.

Afla mai multe despre: andrei vladbourceanu 

viewscnt
Articole similare