Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu a ales CSA Steaua în disputa cu FCSB, dar îi dă dreptate lui Gigi Becali într-o privinţă: "Suporterii trebuie să înţeleagă asta" | EXCLUSIV

Anghel Iordănescu a ales CSA Steaua în disputa cu FCSB, dar îi dă dreptate lui Gigi Becali într-o privinţă: "Suporterii trebuie să înţeleagă asta" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul selecţioner al României şi simbolul Stelei Bucureşti, Anghel Iordănescu, a vorbit despre disputa dintre Clubul Sportiv al Armatei şi FCSB. El a abordat subiectul stadionului şi le-a explicat suporterilor "militarilor" că echipei din Berceni i se face o nedreptate.

Anghel Iordănescu intervine în disputa CSA Steaua - FCSB: "Suporterii trebuie să înţeleagă asta"

CSA Steaua a reuşit să o ţină departe de Ghencea momentan pe FCSB. MM Stoica a dezvăluit că FCSB a făcut cerere de a jucat pe Stadionul Steaua, dar de fiecare dată au fost găsite diverse motive, printre care meciuri acasă ale echipelor secţiilor sportive sau lipsa cadrului legal. 

În cele din urmă, FCSB şi-a ales stadionul pentru începutul noului sezon, când Arena Naţională va fi blocată, în timp ce meciurile pe Stadionul Steaua sunt doar un vis în acest moment. 

O părere surprinzătoare a fost oferită de Anghel Iordănescu, tatăl fostului antrenor de la FCSB, Edi Iordănescu. 

După ce în 2020 a recunoscut că vrea să se identifice cu performanţele obţinute la CSA Steaua, Anghel Iordănescu a confirmat acest aspect şi în interviul acordat Orange Sport. 

Însă, a spus că nu se pare corect ca echipei FCSB să-i fie interzis accesul pe Stadionul Steaua. 

"Eu sunt un om crescut, format la CSA Steaua, dar eu cred că nu ar trebui să i se interzică acest lucru (n.r. - FCSB să joace pe Stadionul Steaua). Este un stadion făcut din bani publici. 

De ce n-ar putea juca Dinamo pe Giuleşti? Suporterii trebuie să înţeleagă că stadionul nu e proprietatea clubului, ci e făcut din bani publici", a declarat Anghel Iordănescu, într-un interviu acordat Orange Sport. 

Anghel Iordănescu, despre Gigi Becali: "Atunci se va retrage"

De asemenea, fostul selecţioner al României a fost întrebat şi dacă a crezut că Gigi Becali va părăsi FCSB, iar răspunsul său a venit la pachet cu un zâmbet larg. 

"Nu, n-am crezut nici un moment. Probabil când îşi va dori liniştea totală, atunci se va retrage. Dar tot pentru că are microbul fotbalului va fi un susţinător al echipei pe care o finanţează. Din păcate nu se poate da la o parte", a adăugat Anghel Iordănescu. 

Anghel Iordănescu a fost fotbalist la Steaua între 1962 şi 1982. Din 1968 a urcat la prima echipă a clubului pentru care are peste 300 de meciuri şi 155 de goluri. Anghel Iordănescu este dublu campion al României cu Steaua ca jucător, dar şi campion european după seara magică din mai, 1986.

A cucerit patru titluri de campion al României cu Steaua, ca antrenor. Unul dintre cei mai titraţi antrenori români, Anghel Iordănescu a antrenat naţionala României în trei mandate diferite.

Afla mai multe despre: anghel iordanescucsa steaua fcsbconflict steaua fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare