Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care a fost aproape să câştige titlul cu FCSB îşi anunţă revenirea! "Mi-am îndeplinit fiecare obiectiv, n-am făcut prăpăd" | EXCLUSIV

Antrenorul care a fost aproape să câştige titlul cu FCSB îşi anunţă revenirea! "Mi-am îndeplinit fiecare obiectiv, n-am făcut prăpăd" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Unul dintre antrenorii cunoscuţi din fotbalul românesc este liber de contract din noiembrie 2022, însă plănuieşte să revină curând pe banca tehnică. Mihai Teja (45 de ani) are licenţa Pro, iar pentru Orange Sport a oferit ultimele informaţii din jurul carierei sale.

Mihai Teja nu mai acceptă să preia echipe în orice condiţii: "Să vedem oferta cea mai bună"

Plecat de la FC Botoşani în noiembrie 2022, Mihai Teja i-a dat replica lui Valeriu Iftime, cel care l-a numit antrenor de 9 etape. 

Principalul care a fost demis de FCSB în mai 2019, după 9 victorii, 5 egaluri şi doar o înfrângere, din cauză că a ratat titlul în faţa lui CFR Cluj, se pregăteşte să revină şi a recunoscut că a purtat discuţii. 

"Sigur că sunt tot timpul în fenomen, urmăresc, îmi doresc să intru în circuit, dar până la urmă nu este când vrem noi, ci când apare şi o ofertă bună, din punctul meu de vedere. La fel şi pentru clubul respectiv şi atunci când apare o asemenea ofertă potrivită pentru cele două părţi va fi şi momentul când voi intra în circuit. Nu mă grăbesc, că nu vreau să mai fac paşii făcuţi în trecut, să preiau orice formaţiei, oricum, oricând. Vreau să stau să vedem care ofertă este şi cea mai bună. 

Ofertă e mult spus că am avut, că dacă era bună acceptam. Nu am avut ofertă clară, discuţii sunt tot timpul din ţară şi din străinătate, dar n-a fost ce ne doream. 

(n.r. - despre antrenorii fără licenţe). Depinde de club acum, de patron, că până la urmă ei decid. Sunt mulţi antrenori, iar prima condiţie ar fi să fii în legalitate din punct de vedere al licenţelor, să ai licenţa Pro, dar în România se întâmplă multe lucruri, dar cei care decid sunt patronii şi preşedinţii. Cum îţi aştergi, aşa dormi. Cred că e foarte important să alegi un antrenori, să ai criterii, că eşecul antrenorului e eşecul tău. Ar fi bine să-l susţii până la capăt ca să ai rezultate", a declarat Mihai Teja, pentru Orangesport.ro. 

Mihai Teja: "Eu, pe unde am fost, mi-am îndeplinit obiectivele"

Mihai Teja a fost principal la Pandurii, Gaz Metan, FCSB, Poli Iaşi, FC Voluntari şi FC Botoşani şi consideră că s-a achitat de sarcini la echipele la care a lucrat, fără să lase cluburile într-o situaţie mai grea, din punct de vedere sportiv, decât se aflau. 

"Eu, pe unde am fost, mi-am îndeplinit obiectivele, nu am stat doar şase sau opt etape, şi cred că am făcut din orice echipă şi fără buget, fără jucători care să sclipească, să arate bine ca rezultate şi ca joc. Nu am retrogradat nicio echipă, n-am lăsat vreo echipă pe ultimul loc sau cu zero puncte sau fără victorie. La toate echipele la care am fost ele au arătat un fotbal bun, chiar dacă nu am avut cele mai bune condiţii, cel mai bun lot, cei mai buni jucători. 

Mi-am îndeplinit fiecare obiectiv. Am salvat trei, patru echipe de la retrogradare, cu FCSB, cu o echipă bună, am fost aproape de a câştiga campionatul. Deci mi-am îndeplinit obiectivele, n-am făcut prăpăd pe unde am fost. Anumite lucruri nu pot fi ok, de aceea trebuie să aştepţi rezultatul final. Un om trebuie judecat după o anumită perioadă, dacă-şi îndeplineşte obiectivul. Dacă ei credeau că e o echipă nemaipomenită, dar trebuie să fii realist în atingerea obiectivului.

Tu, conducător, trebuie să fii realist în alegerea obiectivului. Dacă ai cel mic buget, jucători care nu jucau şi vrei să spui că vrei în play-off, în primele trei locuri, îţi faci iluzii, apoi spui că antrenorul nu e bun. Dacă lotul era bun, după ce am plecat eu de ce nu ai fost pe locul 1? Eu am fost la FC Botoşani pe primul loc, după etapa a şaptea, a opta. Înseamnă că Mihai Teja a făcut lucruri bune şi noi credeam că echipa este una nemaipomenită...", a mai spus Mihai Teja, pentru Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: mihai tejamihai teja fcsbmihai teja superliga 

viewscnt
Articole similare