Experiențe împreună.
You are here:

Antrenorul lui Backa Topola a rupt tăcerea în presa din Serbia. Ce a declarat după meciul istoric cu FCSB

Antrenorul lui Backa Topola a rupt tăcerea în presa din Serbia. Ce a declarat după meciul istoric cu FCSB

UEFA Europa League

Comentarii

Zoltan Sabo, antrenorul lui Backa Topola, a rupt tăcerea în presa din Serbia şi a spus că FCSB a fost mai norocoasă, după meciul nebun în care tabela arăta 6-6 după 120 de minute. Antrenorul în vârstă de 48 de ani şi-a lăudat jucătorii, mai ales că au reuşit să egaleze şi atunci când a jucat cu doi oameni mai puţin.

Partida Backa Topola - FCSB, 6-6 şi 4-5 după prelungiri, a intrat în istoria fotbalui. Niciodată nu s-a mai întâmplat în cupele europene ca ambele echipe să înscrie câte 6 goluri de fiecare. Zoltan Sabo, cel care a trăit intens partida, a rupt tăcerea în presa din Serbia.

Antreorul lui Backa Topola a rupt tăcerea. Ce a spus

Partida cu FCSB l-a consumat intens pe Zoltan Sabo. Antrenorul maghiar susţine că momentul care i-a debusolat echipa a fost în minutul 44, când Ponjevic a fost eliminat. Sabo spune că jucătorii săi au început atunci să se teamă, dar i-a lăudat pentru faptul că au reuşit de fiecare dată să egaleze:
”Acesta a fost un meci incredibil pe care l-am început cu 2-0. Ulterior, am primit un gol dintr-o greşeala de neînţeles. După care, cred eu, frica s-a strecurat în echipă şi nu am mai jucat bine. Din păcate, după eliminarea lui Dayan Ponjevic (n.r. în minutul 44), am fost nevoiţi să ne apărăm, dar a fost bine, după fiecare gol al lor am răspuns cu un gol al nostru”, a spus Zoltan Sabo în presa din Serbia: 

Zoltan Sabo a rupt tăcerea: ”Nu am mai trăit un astfel de meci”

Antrenorul lui Backa Topola s-a arătat şi el uimit de felul în care s-a desfăşurat partida. Sabo spune că n-a mai văzut aşa ceva nici în cariera de jucător, dar nici în cea de antrenor:
”Nu am renunţat şi am reuşit ca urmare să egalăm FCSB-ul. După prelungiri, când a venit rândul penalty-urilor, care din păcate sunt o loterie, ei au fost echipa mai norocoasă. Nu am mai trăit un astfel de joc, nici ca jucător, nici ca antrenor, astfel încât cu doi jucători eliminaţi să reuşim să egalăm”, a mai spus Sabo.
FCSB s-a calificat în turul 3 al Europa League după ce s-a impus la penalty-uri în faţa celor de la Backa Topola. După 120 de minute scorul a fost 6-6. Topola a evoluat în inferioritate numerică după ce Ponjevic (44) şi Siladji (103) au fost eliminati. FCSB a avut însă lotul şi stafful decimate după ce s-a confruntat cu 18 cazuri de coronavirus şi a jucat astfel cu rezervele. 
 

viewscnt
Articole similare
Cauzele mortii lui Maradona. Ce au descoperit doctorii la autopsie