Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ despre viitorul lui Tudor Băluţă! Ce spune antrenorul lui Brighton: ”De aceea nu a mai fost împrumutat”

Anunţ despre viitorul lui Tudor Băluţă! Ce spune antrenorul lui Brighton: ”De aceea nu a mai fost împrumutat”

Stranieri

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Graham Potter, tehnicianul lui Brighton, a vorbit despre viitorul lui Tudor Băluţă.

Transferul lui Tudor Băluţă la Brighton nu a decurs conform planului. După ce a ajuns pe coasta de sud a Angliei, ”tricolorul” nu s-a putut impune la prima echipă şi a jucat o vreme pentru formaţia U23 a ”pescăruşilor”, înainte de a fi împrumtat.

Mijlocaşul a petrecut timp la ADO Den Haag, înainte de a fi trimis, din nou temporar, la Dinamo Kiev. În Ucraina, fostul fotbalist de la Viitorul, din nou, nu a prins minute şi s-a accidentat grav în ianuarie 2021, având nevoie şi de operaţie.

Anunţ despre viitorul lui Tudor Băluţă!

Revenit la Brighton după împrumutul ratat sub conduceera lui Mircea Lucescu, Băluţă s-a ”rupt” şi a fost nevoit să stea iarăşi pe bară. Acesta încă suferă din pricina accidentării, iar antrenorul său a dezvăluit că va mai dura până la revenirea pe gazon. Nouă lovitură primită de ”tricolor” a fost şi motivul pentru care acesta nu a mai fost împrumutat în ultima perioadă de mercato.

Acum este accidentat şi se recuperează. De aceea nu a mai fost împrumutat şi de aceea nu joacă. Încă se recuperează şi va mai trece ceva timp până când va intra din nou pe teren”, a spus Graham Potter.

Afla mai multe despre: tudor băluţăbrightongraham potter 

viewscnt
Articole similare