Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ oficial despre transferul lui Florin Niţă la FCSB! Răsturnare de situaţie. Prima reacţie: "El are un contract valabil"

Anunţ oficial despre transferul lui Florin Niţă la FCSB! Răsturnare de situaţie. Prima reacţie: "El are un contract valabil"

FCSB

Comentarii

FCSB şi Gigi Becali au primit o veste de ultim moment dinspre Sparta Praga, în privinţa portarului naţionalei României, Florin Niţă (33 de ani). Jucătorul a primit câteva şanse pe finalul acestui sezon în Cehia, iar antrenorul Spartei Praga a dat o declaraţie elocventă, în privinţa viitorului fotbalistului.

Timp de câteva luni, transferul lui Florin Niţă la FCSB a fost de actualitate. Inclusiv finanţatorul vicecampioanei României, Gigi Becali, a dezvăluit condiţiile în care internaţionalul român va putea ajunge la FCSB, dar ultimele informaţii venite din Cehia amână revenirea lui Florin Niţă în Liga 1. 

Sparta Praga, anunţ oficial despre transferul lui Florin Niţă. Ce se întâmplă cu fotbalistul dorit de FCSB

Gigi Becali a primit o veste dură, în plină pandemie, într-un moment în care sezonul era oprit. Cristian Bălgrădean s-a înţeles pe ascuns cu CFR Cluj, deşi se afla în ultimele şase luni de contract şi i-ar fi putut anunţa pe oficialii FCSB, iar Gigi Becali a căutat rapid o variantă pentru postul de titular din poarta echipei antrenate de Bogdan Argeş Vintilă. 

Omul de afaceri a recunoscut că e interesat să-l readucă pe Florin Niţă la FCSB, dar condiţiile mutării nu l-au avantajat. Portarul român mai are contract cu echipa cehă până în iunie 2021, iar Gigi Becali ar fi trebuit să-i achite Spartei Praga o sumă de transfer. De asemenea, portarul român ar fi trebuit să accepte un salariu redus, odată revenit în România, în condiţiile în care la actuala echipă e unul dintre cei mai bine plătiţi jucători. 

După ce Gigi Becali s-a retras şi a anunţat cine va apăra la FCSB, Sparta Praga a făcut un anunţ clar în privinţa lui Florin Niţă. 

"Revenirea sa în România a rămas în aer", au anunţat jurnaliştii de la efotbal.cz. De asemenea, o declaraţie în acest sens a fost făcută şi de antrenorul Spartei Praga, Vaclav Kotal: "Nu pot răspune acum, el are un contract valabil cu noi. Conform informaţiilor noastre, el nu pleacă nicăieri. Vom vedea în zilele următoare ce se întâmplă, e vorba despre negocieri", a declarat tehnicianul ceh, citat de sursa menţionată. 

Florin Niţă, aşteptat la FCSB

FCSB rămâne o variantă pentru Florin Niţă, unde este aşteptat de Gigi Becali. Totuşi, mutarea s-ar putea realiza abia la finalul sezonului următor, atunci când fotbalistul naţionalei devine liber de contract: “Florin Niţă poate veni la noi oricând. De ce? Niţă este jucătorul nostru, al familiei noastre. Pentru că el a spus <<Nu merg în România să joc>>. Că l-au contactat mulţi, ăştia de la CFR. Nu a acceptat pe nimeni din România, ci numai la Steaua. El oricând este binevenit la noi. Pentru că Florin Niţă nu e nici ca Alexandru Chipciu, nici Nicolae Stanciu, el a zis <<Numai la Steaua merg>>. Şi atunci el este binevenit la noi, oricând”, a declarat finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pentru Telekom Sport.

În acest sezon, Florin Niţă a pierdut locul de titular la Sparta Praga, unde a evoluat în doar 14 meciuri. Totuşi, a fost folosit titular în ultimele două partide din campionatul Cehiei. 

Afla mai multe despre: florin nitaflorin nita fcsbfcsbfcsb transferurigigi becali transferuritransferuri fcsbflorin nita sparta pragasparta praga 

viewscnt
Articole similare