Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar fi o dramă!” Şumudică ”nu mai iese din casă” dacă se adevereşte cel mai negru scenariu pentru Rapid: ”M-am nenorocit!”

”Ar fi o dramă!” Şumudică ”nu mai iese din casă” dacă se adevereşte cel mai negru scenariu pentru Rapid: ”M-am nenorocit!”

Superliga

Comentarii

Rapid a pierdut teren în lupta pentru titlu după eşecul de pe teren propriu cu Farul, scor 0-2, din prima etapă a play-off-ului. Trupa lui Cristiano Bergodi s-a îndepărtat la şapte puncte de liderul FCSB, care s-a impus la limită contra lui Sepsi.

Rapid a făcut repede uitat succesul de răsunet cu FCSB din ultima etapă a sezonului regular (4-0), iar şansele giuleştenilor de a cuceri primul titlu după 21 de ani de secetă s-au diminuat considerabil.

Eliminarea din Cupa României l-a şocat pe Marius Şumudică: ”Nu am înţeles”

Rapid a ratat primul obiectiv al sezonului în toamna anului trecut, echipa giuleşteană fiind eliminată din grupele Cupei României, în mare din cauza unui egal contra Stelei pe Ghencea. 

În noiembrie 2023, Cristiano Bergodi a trimis contra Stelei un prim 11 improvizat, alcătuit din jucători cu puţine minute pe gazon, iar remiza contra ”militarilor” i-a costat în mare măsură calificarea pe Giuleşteni în sferturile Cupei.

Marius Şumudică şi-a adus aminte de meciul din Ghencea şi a declarat că ar fi un dezastru ca FCSB să se încoroneze campioană în ultima etapă din play-off, în derby-ul care se va disputa pe terenul Rapidului.

”Eu nu am înţeles atunci cum au putut să te scoată (n.r. - CSA Steaua) din Cupă. Eu, ca rapidist... să mă scoată CSA din Cupă şi să-mi ia campionatul FCSB în ultima etapă cu mine pe Giuleşti... M-am nenorocit! Nu mai ies din casă. Ar fi dramă!”, a spus Marius Şumudică la Fanatik.

După reluarea campioantului, Rapid se va deplasa pe terenul Universităţii Craiova.

Afla mai multe despre: fcsbrapidsuperligăcsa steaua,  

viewscnt
Articole similare