Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Arabii îl vor pe Benzema, Kante şi Vătăjelu”. MM Stoica nu a crezut în transferul olteanului în Arabia Saudită. ”Dacă e aşa, eu nu mai vorbesc de fotbal”

”Arabii îl vor pe Benzema, Kante şi Vătăjelu”. MM Stoica nu a crezut în transferul olteanului în Arabia Saudită. ”Dacă e aşa, eu nu mai vorbesc de fotbal”

Superliga

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre transferul lui Bogdan Vătăjelu la Universitatea Cluj. Fostul fotbalist al Craiovei a rămas în Superligă, deşi la începutul săptămânii era dat ”transferat” în Arabia Saudită.

Gigi Becali s-a înşelat în privinţa lui Vătăjelu

Universitatea Craiova a anunţat la începutul săptămânii despărţirea de Bogdan Vătăjelu, iar finanţatorul FCSB-ului părea că şi-a luat gândul de la transferul fostului jucător de la Sparta Praga. La o zi după comunicatul oltenilor, Gigi Becali a declarat că, Vătăjelu deja s-a înţeles cu o echipă oritenului.

”Vătăjelu am înţeles că semnat în Arabia. A fost o discuţie, dar a plecat. A semnat”, a spus Gigi Becali la începutul săptămânii.

MM Stoica a ironizat transferul lui Vătăjelu la ”U” Cluj. ”Arabii îl vor pe Benzema, pe Kante şi pe el”

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Center” de pe Orange Sport, Mihai Stoica a declarat că, nu a crezut niciun moment în transferul lui Vătăjelu în zona golfului. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a recunoscut că Gigi Becali s-a interesat de fostul jucător al Craiovei, dar totul a rămas ”la stadiul de discuţie”.

”Săptămână trecută, un agent mi-a zis că Vătăjelu s-a înţeles în Arabia Saudită pe 500.000 de euro. I-am spus: dacă e aşa, eu nu mai vorbesc de fotbal. OK, deci saudiţii îi vor pe Benzema, Kante şi VatajeluNu cred că se face şi parcă văd că ajunge la U Cluj, şi am avut dreptate. Gigi l-a vrut la un moment dat, dar a fost doar o discuţie care a rămas în stadiul de discuţie”, a spus Mihai Stoica în cadrul emisiunii ”Sport Center”. 

Bogdan Vătăjelu are 190 de meciuri la nivelul primei ligi din România, toate în tricoul celor de la CS Universitatea Craiova, formaţie alături de care a cunoscut şi cele mai importante succese din carieră. În tricoul oltenilor, Vătăjelu a câştigat Cupa României în sezonul 2020/2021 şi Supercupa României la începutul sezonului următor.

Afla mai multe despre: vatajelufcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare