Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are ofertă din Superliga după 6 luni în Arabia Saudită! "Am fost sunat" | EXCLUSIV

Are ofertă din Superliga după 6 luni în Arabia Saudită! "Am fost sunat" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Alexandru Tudorie şi-a reziliat contractul cu Al-Adalah, la doar şase luni după ce semnase cu formaţia din Arabia Saudită. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orangesport.ro, fostul atacant al FCSB-ului a dezvăluit că nu duce lipsă de oferte şi a explicat motivele pentru care aventura sa în Orient a durat atât de puţin.

Tudorie are oferte din România, dar nu se grăbeşte. ”M-ar tenta să plec în străinătate”

Atacantul de 1,92m a dezvăluit că a fost nevoit să se despartă de Al-Adalah din cauza unor probleme familiale. Deşi este liber de contract de doar câteva zile, Alex Tudorie a declarat că a primit oferte, atât din România, cât şi din străinătate. 

Fostul vârf al Oţelului susţine că nu ar spune nu unei reveniri în România, însă ar prefera un contract în afara ţării.

”Sunt bine. Am ajuns acasă. Am o problemă în familie şi ei (n.r. cei de la Al-Adalah) m-au înţeles. Am fost nevoie să ajung acasă. Plus că mi-a fost greu cu copiii pe acolo, nu puteam să îi dau la şcoală şi am luat decizia asta, că este mai bine pentru mine să închei contractul şi poate o să merg în altă parte. Oamenii au fost foarte corecţi. Poate o să plec în altă parte.

Am nişte probleme şi vreau să le rezolv. Am fost sunat şi ieri şi azi de mai multe cluburi, şi din România şi din străinătate şi le-am spus că vreau să îmi rezolv problemele şi mă voi hotărî într-o săptămână”, a spus Alex Tudorie, în exclusivitate pentru Orangesport.ro.

În vârstă de 27 de ani, Alex Tudorie a evoluat în România pentru Oţelul, FCSB, FC Voluntari, Universitatea Craiova şi Sepsi. Cota sa de piaţă este 1.000.000 de euro, conform Transfermarkt.de.

 

 

Afla mai multe despre: superligăalexandru tudorieoţelulfcsb 

viewscnt
Articole similare