Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Au înţeles asta". Oficialul FRF consideră că schimbarea la echipa naţională s-a produs în mandatul lui Edi Iordănescu

"Au înţeles asta". Oficialul FRF consideră că schimbarea la echipa naţională s-a produs în mandatul lui Edi Iordănescu
Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a vorbit despre meciul României cu Israel, din preliminariile EURO 2024.

Ce a observat FRF diferit la naţionala antrenată de Edi Iordănescu: "Au înţeles asta"

România poate face un pas uriaş către EURO 2024, în cazul în care va obţine un rezultat pozitiv, pe teren propriu, cu Israel. Meciul are loc sâmbătă, de la 21:45, live text pe Orangesport.ro, în preliminariile europene. 

Înaintea partidei, Andrei Vochin a recunoscut că a remarcat faptul că încrederea tricolorilor a revenit, mai ales după rezultatele favorabile din această campanie de calificare la turneul final. 

"Este un meci la fel de important precum celelalte. Diferim noi de ceea ce eram acum mulţi ani. După Campionatul Mondial din 1994 am fost în preliminarii cu Israel, eram super favoriţi şi abia, abia am făcut un rezultat de egalitate, cu gol Lăcătuş. Acum lucrurile nu mai stau aşa, echipa aceea se obişnuise cu rezultatele mari, actuala echipă îşi caută drumul, încearcă să păşească pe un drum asfaltat. Cred că meciul din seara asta poate fi un bun prilej, că am constatat în istorie că marile echipe ale României s-au clădit prin meciuri mari. 

Diferenţa de valoare nu e atât de mare între loturi, au jucători dezechilibranţi, dacă mă gândesc la Solomon. Pe hârtie şi din ce am văzut arătăm concentraţi, cu un moral bun. La tot ce s-a întâmplat cu acest parcurs a contribuit la ridicarea moralului echipei. 

Şi-au dat seama, cum s-a întâmplat în Elveţia, că dacă munceşti şi speri poţi scoate un rezultat bun. Au înţeles asta, aşa cum au înţeles în Kosovo că, indiferent de condiţiile atmosferice poţi obţine un rezultat care să te pună în poziţia calificării, precum acum. 

Factorul mental la care a lucrat Edi, în această săptămână, ar trebui să conteze. Ar trebui să fie un meci al voinţei, al muncii până la epuizare. Ca pronostic nu mă pot gândi decât la victorie", a spus expertul Orange Sport, Andrei Vochin.  

Afla mai multe despre: romania israelandrei vochinedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare