Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu l-a surprins pe Basarab Panduru cu echipa de start trimisă pentru România - Israel: "M-am gândit că Olaru nu poate lipsi şi că încercăm să nu pierdem"

Edi Iordănescu l-a surprins pe Basarab Panduru cu echipa de start trimisă pentru România - Israel: "M-am gândit că Olaru nu poate lipsi şi că încercăm să nu pierdem"
Comentarii

Fostul component al naţionalei României, Basarab Panduru, a anticipat o echipă de start diferită de cea trimisă de Edward Iordănescu, în partida cu Israel.

Basarab Panduru a privit mirat echipa de start trimisă de Edi Iordănescu: "Nu mi se pare un meci uşor, în care să forţăm ceva"

România poate face un pas uriaş către EURO 2024, în cazul în care va obţine un rezultat pozitiv, pe teren propriu, cu Israel. Meciul are loc sâmbătă, de la 21:45, live text pe Orangesport.ro, în preliminariile europene. 

  • Echipa de start trimisă de Edi Iordănescu:  Moldovan - Manea, Drăguşin, Burcă, Bancu - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Sorescu, Alibec, Coman
  • Rezerve: Târnovanu, Aioani – Raţiu, Screciu, Cicâldău, Puşcaş, Mihăilă, Hagi, Rus, Olaru, Moruţan, Camora

Faţă de "primul 11", Basarab Panduru ar fi văzut schimbări, la partida cu Israel şi în contextul partidei de peste câteva zile cu Kosovo, schimbări la nivelul fundaşilor şi mijlocaşilor. 

"Ai Bancu, ai Camora. Cu cine vrei să câştigi meciul, cu Kosovo, nu? Cu Israel e bun şi egalul. Cu Kosovo trebuie să câştigi neapărat, că joci pe atac. Eu m-am uitat la minute, la tot, m-am uitat la forma lor, la cât au jucat. M-am gândit la meciul ăsta că încercăm să nu pierdem. 

Mă gândeam că avem nevoie de jucători care să facă faza de apărare mai mult. Eu am pus Camora, Manea, dar i-am spus în spatele unor jucători care nu prea vin înapoi. M-am gândit că Olaru nu poate lipsi, acum joacă frumos, joacă bine, mă gândeam că nu lipseşte.

M-am uitat ce joacă şi la echipele de club, cum joacă. Răzvan Marin joacă în ăia doi din mijloc, Stanciu, la fel, cu Coman, Olaru, Moruţan.  

Nu mi se pare un meci uşor, în care să forţăm ceva, noi să fim deştepţi. Echipa făcută de mine nu mi se pare defensivă. 

Echipa lui Edi ţi se pare mai ofensivă faţă de ce am făcut eu? În atac sunt Alibec şi Coman şi cu Stanciu, care nu mai joacă ofensiv", a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: basarab panduruedi iordanescuromania israelromania euro 2024 

viewscnt
Articole similare