Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au o avere de peste 175 de mil. € şi o susţin din umbră pe Dinamo. Ce a aflat Dumitru Dragomir: ”Am aflat că finanţează pe blat”

Au o avere de peste 175 de mil. € şi o susţin din umbră pe Dinamo. Ce a aflat Dumitru Dragomir: ”Am aflat că finanţează pe blat”galerie foto

Dinamo București

Comentarii

2 milionari români, cu avere totală de peste 175 de milioane de euro, o susţin din umbră pe Dinamo, dezvăluie Dumitru Dragomir. Cu toate acestea, fostul preşedinte LPF este de părere că Dinamo se îndreaptă spre faliment.

Doi milionari români, care împreună deţin o avere de peste 175 de milioane de euro, o susţin din umbră pe Dinamo, prin intermediul programului DDB. Echipa din Ştefan cel Mare a intrat în insolvenţă şi are grave probleme financiare şi Dumitru Dragomir nu este foarte optimist când vorbeşte despre viitorul echipei.

Cei 2 milionari români care investesc din umbră la Dinamo

În ultimul an, Dinamo a fost menţinută pe linia de plutire doar datorită susţinerii financiare pe care a avut-o din partea suporterilor, prin intermediul programului DDB. Aceştia au achitat mai multe datorii care ameninţau să distrugă clubul şi sunt în continuare implicaţi pentru salvarea echipei.

Însă prin DDB investesc din umbră şi 2 milionari români, mari dinamovişti, care însă evită să preia din nou clubul. Este vorba despre Nicolae Badea şi Cristi Borcea. Periodic, cei 2 oameni de afaceri achită diverse datorii prin intermediul programului DDB.

”Dinamo se îndreaptă spre faliment, cu toate că sunt 2-3 oameni în România care îi ajută foarte mult. De exemplu, Nicola Badea văd că face nişte cheltuieli pentru ei. Nu ştiu cu ce scop, dar Nicolae Badea ţine cu Dinamo. Nu numai sufleteşte, ci şi financiar. Am înţeles că şi el, şi Borcea pe blat aşa mai finanţează”, a declarat Dumitru Dragomir la Look Sport Live.

Nicolae Badea şi Cristi Borcea sunt printre cei mai bogaţi români şi sunt 2 dintre cei mai cunoscuţi milionari care au investit sume serioase la Dinamo. Cei 2 s-au retras în 2013 din acţionariatul lui Dinamo, când i-au cedat acţiunile lui Ionuţ Negoiţă.

Nicolae Badea are o avere estimată la 94 de milioane de euro, în timop ce Cristi Borcea se bucură de o avere de aproximativ 82 de milioane de euro. Însă niciunul nu s-a declarat până acum interesat să revină oficial la Dinamo. Totuşi, cei 2 milionari români o susţin din umbră pe Dinamo şi ajută din când în când clubul, prin intermediul programului DDB.

Gigi Becali: ”Am vorbit cu Borcea şi suferă rău de tot”

Bun prieten cu Cristi Borcea, pe care l-a şi cununat, Gigi Becali spune că omul de afaceri suferă foarte mult pentru situaţia în care a ajuns Dinamo. Cu toate acestea, Cristi Borcea i-a transmis că nu vrea să se mai implice oficial la clubul din Ştefan cel Mare:

”Am vorbit cu Cristi Borcea şi suferă rău de tot…în halul în care a ajuns Dinamo…Dar mi-a zis ca tot nu vrea să revină în fotbal şi nici măcar la Dinamo, deşi îl doare inima pentru această echipă. A fost în puşcărie şi nu vrea să se mai ducă acolo. Chiar l-am întrebat cât poate să mai stea pe bară şi să vadă cum Dinamo se stinge de pe o zi pe alta?”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu pentru ProSport.

Totuşi, Cristi Borcea investeşte din umbră la Dinamo. Într-un caz recent, omul de afaceri a plătit o datorie de 10.000 de euro către Ionuţ Negoiţă, care pusese poprire pe autocarul echipei în contul acestor bani.

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare