Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul lui Gigi Becali pentru una dintre vedetele de la FCSB. ”N-a realizat nimic. O să vorbesc cu el” | EXCLUSIV

Avertismentul lui Gigi Becali pentru una dintre vedetele de la FCSB. ”N-a realizat nimic. O să vorbesc cu el” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Andrea Compagno a avut o prestaţie modestă în turul cu Nordsjaelland din Ghencea, încheaiat la egalitate, scor 0-0. Gigi Becali a fost complet nemulţumit de jocul atacantului italian, motiv pentru care l-a scos în minutul 61.

În timp ce părăsea suprafaţa de joc, Compagno a avut o reacţie nervoasă şi a lovit cu putere unul dintre scaunele de pe banca de rezerve. Gigi Becali l-a taxat pe italian după meci şi a declarat că va avea o discuţie cu acesta. În legătură cu ieşirea nervoasă a fotbalistului, Becali nu a avut nimic de reproşat şi l-a numit ”cuminte” pe fostul jucător al lui FCU Craiova.

Gigi Becali l-a avertizat pe Compagno. ”O să vorbesc cu el”

"N-a realizat nimic. O să vorbesc cu el. Compagno n-a realizat nimic, dacă nu realizezi nimic... N-a avut nicio realizare. O să vorbesc cu el să stea în picioare, nu toată ziua pe jos.  (n.r. - reacţia nervoasă a lui Compagno) A dat că n-a fost mulţumit de el. E cuminte el", a declarat Gigi Becali, pentru Orange Sport.

Compagno a reacţionat după ce a făcut prăpăd la schimbare: ”M-am simţit foarte bine în Ghencea”

La finalul meciului disputat în Ghencea, atacantul Andrea Compagno a oferit prima reacţie după faza controversată în care a fost implicat.

”Trebuie să obţinem calificarea acolo. Nu vreau să vorbesc despre asta, vorbim despre echipă. Am avut o ocazie, din păcate nu am reuşit să marcăm. Nu vreau să vorbesc despre asta. Vorbim despre echipă. Am jucat bine, am avut ocazii. Şi eu am văzut că puteam avea mai mult noroc acolo.

Toată lumea ne-a dat ca şi eliminaţi şi astăzi. Am arată că suntem echipe echilibrate. Au un joc bun de posesie. E clar că au au pregătit bine meciul, dar va fi un meci echilibrat. Cred că şi noi am pregătit bine meciul.

Sper că noi, trebuie să facem un meci bun acolo şi cu puţin noroc să câştigăm. Foarte bine m-am simţit în Ghencea, este o atmosferă specială”, a declarat Compagno, după meci, conform Pro TV.

Afla mai multe despre: fcsbgigi bebali 

viewscnt
Articole similare