Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mustaţă s-a gândit să treacă în tabăra CSA Steaua! Discuţia care i-a schimbat viitorul: "Documentele le-am dat şi unora de la CSA"

Mustaţă s-a gândit să treacă în tabăra CSA Steaua! Discuţia care i-a schimbat viitorul: "Documentele le-am dat şi unora de la CSA"

FCSB

Comentarii

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă, a vorbit despre momentul în care a fost pus în faţa unei alegeri, în privinţa susţinerii din poziţia pe care o are. Intervenţia avocatului Virgil Boglea, prin documente, l-a făcut să aleagă FCSB, în faţa celor de la CSA Steaua.

Gheorghe Mustaţă putea ajunge la CSA Steaua: "Era posibilitatea asta"

Disputa dintre CSA Steaua Bucureşti şi FCSB a scindat şi susţinătorii brandului, dar şi personalităţile din fotbal care şi-au spus opinia în privinţa celor două cluburi. 

Despre subiect a vorbit şi Gheorghe Mustaţă, cel care dă tonul atmosferei de pe stadion la meciurile FCSB, prin galeria pe care o conduce. 

Însă, acesta ar fi putut ajunge să susţină CSA Steaua, dacă avocatul Virgil Boglea nu ar fi avut o discuţie cu el, imediat după ce liderul peluzei FCSB a ieşit din detenţie. 

"Dacă pentru mine acele documente nu spuneau că este continuatoarea Stelei, eu nu eram la ora asta aici, mă retrăgeam total. Poate mă vedeai la CSA. Era posibilitatea asta. 

Dar când Virgil Boglea a venit cu motivarea, mi-a citit motivarea Înaltei Curţi, că e vorba doar despre pierderea numelui şi a emblemei şi nu este vorba de pierderea continuităţii… pe mine nu mă interesează.

Cine a continuat activitatea fostei echipe, fostei secţii a CSA până acum? În momentul în care vine UEFA şi te premiază şi vine UEFA şi îţi dă 1.1 milioane, că tu eşti câştigătoare a Cupei Campionilor, continui activitatea în Europa, în România… Sunt foarte multe de discutat. Eu nu vin pe vrăjeală. 

Documentele le-am dat şi unora de la CSA care au fost la noi în peluză. Şi spuneau, iar aici a fost o întorsătură pentru mine împotriva lor, nu pui Peluza Nord pe gard. După 10.000 de oameni, care au venit în deplasare, că atunci, cu Dinamo, pe Arena Naţională, eram în deplasare. Gândeşte-ce ce înseamnă la următorul meci, acasă", , a declarat Gheorghe Mustaţă, potrivit Fanatik

Liderii galeriei s-au împărţit şi ei, între CSA Steaua şi FCSB

"Mi-au zis că nu vor Peluza Nord pe gard, am votat, am pierdut, am respectat decizia. Am discutat cu ceilalţi lideri şi au venit alături de mine. Oamenii şi-au ales alt drum. Eu nu mai pot să pun Peluza Nord doar pentru că a luat-o ăla pe alt drum?

Se luase o hotărâre: nu ne ducem nici la CSA, nici la FCSB, ce se întâmplă, rămânem până la final. Când au încălcat promisiunea şi s-au dus la CSA… când eu am ajuns acasă, am luat hotărârea să revenim. Când toţi oamenii au venit alături de mine, alături de Peluza Nord, umpli stadionul, baţi record după record, atunci cum să nu fii alături de oamenii ăştia? 

Le-am promis în urmă cu doi ani de zile că vom juca pe Ghencea", a declarat adăugat liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă. 

Afla mai multe despre: gheorghe mustata fcsbgheorghe mustata csa steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare