Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul lui Lucian Goian pentru Edi Iordănescu înaintea venirii la FCSB: ”FIFA nu ia în calcul anumite clauze”

Avertismentul lui Lucian Goian pentru Edi Iordănescu înaintea venirii la FCSB: ”FIFA nu ia în calcul anumite clauze”

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu va prelua conducerea FCSB-ului, conform spuselor lui Gigi Becali. În contractul său, tehnicianul a introdus tot felul de clauze, însă Lucian Goian l-a avertizat că nu toate acestea vor fi luate în calcul de FIFA.

FCSB a avut parte de un început incredibil de slab de sezon. ”Roş-albaştrii” au fost eliminaţi încă din turul doi al Conference League, de Shakhter Karagandy, şi au doar opt puncte după cinci etape în campionat. În urma eşecului din derby-ul cu Rapid, Gigi Becali a ales să schimbe foaia.

Finanţatorul echipei a decis să schimbe antrenorul şi să îi dea control deplin asupra deciziilor din cadrul formaţiei. Edi Iordănescu va veni pe banca FCSB-ului şi va avea scopul de a câştiga titlul, pentru al doilea an consecutiv, după triumful său cu CFR din ultimul sezon.

Avertismentul lui Lucian Goian pentru Edi Iordănescu înaintea venirii la FCSB

Înaintea venirii la Bucureşti, antrenorul a fost avertizat de un fost jucător al FCSB-ului. În ciuda clauzelor introduse în contractul său, Lucian Goian îi atrage atenţia că nu toate acestea vor fi recunoscute de FIFA, astfel că acesta nu ar avea, de fapt, siguranţa că va încasa o sumă consistentă de bani dacă este demis.

Sunt multe lucruri pe care poţi să le treci în contract, dar sunt anumite aspecte care nu sunt luate în calcul de forurile europene sau internaţionale. Când mergi la FIFA, anumite clauze nu sunt luate în calcul”, a declarat Lucian Goian, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: edi iordănescufcsbiordănescu fcsblucian goian 

viewscnt
Articole similare