Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul preşedintelui La Liga: ”E imposibil să îl vedem pe Messi sezonul viitor dacă nu se întâmplă asta”

Avertismentul preşedintelui La Liga: ”E imposibil să îl vedem pe Messi sezonul viitor dacă nu se întâmplă asta”

Lionel Messi

Comentarii

Preşdintele La Liga, Javier Tebas, i-a avertizat pe fanii campionatului spaniol că nu îl vor mai vedea pe Messi în prima divizie spaniolă, dacă Barcelona nu vinde mai întâi jucători.

Barcelona se află într-o situaţie financiară precară, fapt care i-a moptivat pe conducătorii La Liga să îi impună o limită salarială. Din pricina acesteia, clubul cataln nu îşi poate perimte reînoirea contractului lui Messi, decât dacă vinde mai mulţi jucători înainte.

Avertismentul preşedintelui La Liga

”Nu ştiu dacă îl vom vedea pe Messi în sezonul viitor. Dacă nu vor mai fi plecări de la Barcelona, e imposibil. Regulile sunt reguli, sunt valabile şi pentru Alcorcon şi pentru Barcelona.

Este altceva să depăşeşti plafonul salarial şi altceva să semnezi un nou contract prin care să respecţi regula de 1 la 4. Adică pentru fiecare 4 euro pe care-i economisesc, am voie să cheltuiesc 1 euro”, a explicat Tebas într-un interviu cu La Sexta.

Pe lista de plecări de la Barca se află mai mulţi jucători, precum Umtiti, Sergi Roberto, Coutinho, Pjanic sau chiar Griezmann, însă formaţia ”blaugrana” ar fi dispusă să negociezi plecări ale cel puţin jumătate dintre jucătorii din prima echipă, pentru un preţ corect. Junior Firpo, Juan Miranda, Todibo şi Matheus fernandes au plecat deja definitv de pe Camp Nou, în timp ce Trincao a fost împrumutat la Wolves, cu o clauză de cumpărare activă în contract.

Afla mai multe despre: fc barcelonaplecări barcelonala ligajavier tebaslionel messi 

viewscnt
Articole similare