Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru l-a taxat pe Nicuşor Bancu pentru faza decisivă a meciului: "Tu nu ai de ce să fii cu mâna pe sus să ceri". Fotbalistul s-a apărat imediat

Basarab Panduru l-a taxat pe Nicuşor Bancu pentru faza decisivă a meciului: "Tu nu ai de ce să fii cu mâna pe sus să ceri". Fotbalistul s-a apărat imediat
Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a evidenţiat faza din care U Cluj a egalat cu Universitatea Craiova. Fostul fotbalist consideră că Nicuşor Bancu a pierdut timp preţios la golul lui Dan Nistor, din prelungiri.

Gestul lui Nicuşor Bancu a costat-o pe Universitatea Craiova? "De ce ridici mâna şi nu eşti concentrat?"

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a zecea a Superligii. Nicuşor Bancu a deschis scorul în prima repriză, iar în prelungirile partidei Dan Nistor a salvat un punct pentru ardeleni. 

Însă, Basarab Panduru a văzut un gest nepotrivit al lui Bancu la golul încasat de Universitatea Craiova. La duelul premergător şutului lui Dan Nistor, mingea ar fi picat pe mâna unui atacant de la U Cluj, iar Bancu a cerut henţ imediat. Acest aspect i-a fost reproşat, întrucât ar fi pierdut timp preţios pentru a bloca mingea. 

"Tu în ziua de azi nu ai de ce să fii cu mâna pe sus să ceri, când există VAR. Nu dă nimeni când ridici mâna, că există VAR şi nu-ţi dă nimeni. În fracţiunea aia de secundă te puteai duce în blocaj. De ce ridici mâna şi nu eşti concentrat? Te duci să aperi mingea. 

Cred că da, îi atinge mâna jucătorului de la U Cluj. Parcă îi vine în mână", a spus expertul Orange Sport, Basarab Panduru. 

Nicuşor Bancu susţine că a fost henţ înainte de golul lui Dan Nistor

”A doua repriză au controlat ei jocul. I-am lăsat să controleze jocul. O greşeală a noastră. La gol, din ce am văzut eu, a fost henţ. Ca de obicei, când e vorba de Craiova, nu se uită la VAR.

L-a lovit în mână şi a ricoşat la Nistor. Noi am avut cele mai mari ocazii. Trebuia să închidem partida. Nu mai vreau să vorbesc de arbitraj, să vorbească cei din conducere.

Trebuia să facem noi 2-0. Sunt trei meciuri pe care le jucăm în Cupă, să nu mai face ca anul trecut. TRebuie să fim motivaţi”, a declarat Nicuşor Bancu, după U Cluj - Universitatea Craiova 1-1. 

Oltenii se află pe locul 3, cu 18 puncte, iar Universitatea Cluj este pe 11, cu 11 puncte.

Afla mai multe despre: basarab pandurunicusor bancudan nistoru cluj universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare