Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayer Leverkusen - Mainz 2-1. Victorie grea, dar reuşită. Titlul în Bundesliga prinde din ce în ce mai mult contur pentru Xabi Alonso

Bayer Leverkusen - Mainz 2-1. Victorie grea, dar reuşită. Titlul în Bundesliga prinde din ce în ce mai mult contur pentru Xabi Alonso

Bundesliga

Comentarii

Bayer Leverkusen a reuşit o victorie la limită cu Mainz, dar suficientă cât să îşi continue lupta de la distanţă cu Bayern pentru titlul în Bundesliga.

Leverkusen îşi continuă marşul spre titlul în Bundesliga. Victorie la limită în faţa penultimei clasate

Bayer Leverkusen a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 2-1, pe FSV Mainz, în etapa a 23-a din Bundesliga.

Granit Xhaka a deschis scorul repede pentru gazde, încă din minutul 3, însă oaspeţii au reuşit să egaleze după numai cinci minute, când a înscris Dominic Kohr.

În minutul 68, Robert Andrich a şutat de la aproape 30 de metri, portarul oaspeţilor, Zentner, a gafat, iar Leverkusen a preluat conducerea cu 2-1.

Oaspeţii au rămas în zece din minutul 80, odată cu eliminarea lui Jessic Ngankam, astfel că elevii lui Xabi Alonso s-au impus cu 2-1.

În urma acestui rezultat, Bayer Leverkusen rămâne în continuare pe primul loc în Bundesliga, cu 61 de puncte după 23 de etape. Bayern Munchen, campioana ultimelor 11 sezoane, este pe locul 2, cu 50.

De partea cealaltă, FSV Mainz este penultima în clasament, a 17-a, cu 15 puncte.

Afla mai multe despre: bayer leverkusenmainzbundesligaxabi alonso 

viewscnt
Articole similare