Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la U Craiova! Nici Mihăilă, nici Cicâldău. Starul oltenilor e aproape de transferul în Germania. Prima reacţie ULTIMA ORĂ

BOMBĂ la U Craiova! Nici Mihăilă, nici Cicâldău. Starul oltenilor e aproape de transferul în Germania. Prima reacţie ULTIMA ORĂ
Comentarii

U Craiova nu a cedat niciun fotbalist important din echipă în această vară, dar o posibilă plecare a fost anunţată recent. Dacă informaţiile se vor confirma, atunci clubul din Oltenia va avea probleme serioase în atac. Este vorba despre bosniacul Elvir Koljic (25 de ani), care e dorit în Germania, în 2. Bundesliga, conform unui impresar din ţara natală a fotbalistului.

Universitatea Craiova a avut o perioadă de transferuri fulminantă. Oltenii s-au întărit cu jucători importanţi precum: Marius Constantin, Vladimir Screciu, Paul Papp sau Alexandru Tudorie, în timp ce Fortes, Marius Briceag, Florin Gardoş sau Gustavo Vagenin au plecat. Totuşi, ultimele informaţii din presa din Bosnia susţin că şi atacantul Elvir Koljic e aproape de plecare. 

Transfer în Germania, de la U Craiova, pentru Elvir Koljic!? Anunţul surprinzător făcut de un impresar

Mihai Rotaru şi conducerea îşi doresc să nu piardă mai mult de un jucător important în perioadele de transferuri, strategie care a fost respectată de-a lungul ultimelor sezoane. Totuşi, în ultima perioadă de transferuri, oltenii nu s-au despărţit de niciun jucător important din "primul 11", dar Elvir Koljic ar putea fi fotbalistul care acum părăseşte Oltenia. 

Anunţul a fost făcut de presa din Bosnia. Bhlopta.com scrie că atacantul Universităţii Craiova ar putea ajunge în Germania: "Fotbalistul naţionalei Bosniei şi membrul echipei Craiova, Elvir Koljic, este într-o formă bună. Este din nou vechiul Elvir Koljic. Din informaţiile pe care le avem din partea lui Enes Tatarevic, mai multe cluburi din Germania sunt interesate de Koljic, care e foarte aproape de transfer", scrie bhlopta.com.  

"Există interes din liga secundă din Germania (2. Bundesliga). Vom vedea", a declarat Enes Tatarevic pentru sursa citată. 

În ultimii ani, cele mai profitabile transferuri făcute de Universitatea Craiova au fost: Alexandru Mitriţă (8 milioane de euro/NY FC), Andrei Ivan (3 milioane de euro/Kransodar), Alexandru Băluţă (2.7 milioane de euro/Slavia Praga), Vladimir Screciu (2 milioane de euro/Genk) sau Bogdan Vătăjelu (1.3 milioane de euro/Sparta Praga). 

Elvir Koljic, în mare formă. Atacantul de la U Craiova, chemat în naţională, lângă Dzeko şi Pjanic

Staff-ul lui U Craiova s-a speriat la ultimul meci din Liga 1, cu Astra, atunci când Elvir Koljic a ieşit accidentat de pe teren. Totuşi, veştile despre atacant sunt bune. Jucătorul s-a prezentat la antrenamentele naţionalei Bosniei, marţi, şi a intrat în programul selecţionerului Dusan Bajevic. Bosnia va juca împotriva Italiei şi Poloniei în Liga Naţiunilor. 

Născut în Spania, la Valladolid, Elvir Koljic are naţionalitate bosniacă şi a debutat în naţională în 2018, la 22 de ani, sub comanda lui Robert Prosinecki. Atacantul lui U Craiova a jucat în doar trei meciuri până în acest moment, 45 de minute într-un amical cu SUA, 17 minute într-o înfrângere cu Mexic şi două minute într-o victorie cu Armenia. 

  • În acest moment, Elvir Koljic e cotat la 1.8 milioane de euro şi mai are contract cu U Craiova până în 2025
  • Pentru U Craiova, Koljic a jucat în 42 de meciuri şi a marcat de 22 de ori. 
  • În acest sezon, Elvir Koljic a jucat în trei meciuri şi a marcat de două ori. 

Afla mai multe despre: u craiovauniversitatea craiovaelvir koljicelvir koljic transfertransferuri u craiovatransferuri universitatea craiovaelvir koljic germaniaelvir joljic 2 bundesliga 

viewscnt
Articole similare