Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Gigi Becali dă lovitura şi îl vinde pe Florin Tănase. Unde ajunge căpitanul FCSB după ce a câştigat Cupa României

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Gigi Becali dă lovitura şi îl vinde pe Florin Tănase. Unde ajunge căpitanul FCSB după ce a câştigat Cupa României

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani), cunoscut pentru tunurile financiare pe care le-a dat din vânzarile de jucători, poate încasa o sumă frumoasă şi pe Florin Tănase (25 de ani). Căpitanul FCSB poate pleca în această vară, după ce şi-a trecut în palmares primul trofeu din carieră. În trecut, Tănase a fost dorit în Major League Soccer, însă mutarea nu s-a realizat.

Gigi Becali dă lovitura şi îl vinde pe Florin Tănase!

Aflat la finalul unui sezon destul de bun din punct de vedere al cifrelor, Florin Tănase ar putea face pasul spre un campionat mai puternic. Decarul şi căpitanul FCSB a marcat 11 goluri şi a livrat şase pase decisive în 43 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon, iar acum poate pleca de la FCSB şi cu un trofeu în palmares. Cupa României, pe care a ridicat-o deasupra capului din postura de căpitan al roş-albaştrilor, după ce echipa lui Gigi Becali a învins Sepsi cu 1-0 în finala de la Ploieşti.

Becali poate încasa patru milioane de euro pentru transferul lui Florin Tănase. Giovanni Becali, agentul fotbalistului de la FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca fotbalistul să plece în Turcia în această vară, în schimbul sumei de 4,2 milioane de euro.

„Da, şi Turcia e o variantă, iar preţul trebuie să fie undeva la 4 milioane, 4 milioane şi 200 de mii de euro. E ceva mai puţin decât dorea Gigi pe Tănase acum ceva timp, dar s-au schimbat puţin şi condiţiile de transfer din cauza pandemiei. (...) Vreau ca Florin Tănase să joace bine şi din toamnă şi apoi să găsim o variantă bună pentru toată lumea. Mai ales că are aproape 26 de ani şi e la FCSB de patru ani. E necesar să mai schimbe mediul”, a spus Ioan Becali, conform Fanatik.

Transferat la FCSB în vara lui 2016 pentru 1,5 milioane de euro, Florin Tănase a strâns nu mai puţin de 153 de meciuri la echipa roş-albastră, timp în care a marcat 37 de goluri şi a livrat 28 de pase de gol. Cu Florin Tănase în echipă, FCSB a făcut performanţă şi în Europa League, unde a ajuns până în 16-imile de finală, în 2018, dar s-a luptat şi la titlu în fiecare an.

Florin Tănase a fost dorit în MLS! Gigi Becali a refuzat oferta

Deşi acum poate pleca în Turcia, Florin Tănase putea ajunge într-un campionat exotic. New York Red Bulls l-a dorit pe căpitanul FCSB în MLS, însă pandemia provocată de COVID-19, dar şi pretenţiile considerate exagerate ale lui Gigi Becali au făcut ca mutarea să nu se mai realizeze. Omul de afaceri care controlează FCSB a cerut cinci milioane de euro pentru a fi de acord cu despărţirea de căpitanul său.

  • 2,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase în acest moment, potrivit transfermarkt.com
  • 1 - un trofeu a câştigat Florin Tănase cu FCSB, Cupa României în 2020
  • 4 - patru selecţii are mijlocaşul în echipa naţională, pentru care a debutat în 2014

Afla mai multe despre: florin tanaseflorin tanase transfergigi becali florin tanaseflorin tanase turciatanase fcsbbecali tanasetanase transfer 

viewscnt
Articole similare