Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Emmanuel Culio semnează contractul! Anunţ uriaş la câteva luni de la plecarea de la CFR Cluj. Clubul a insistat

BREAKING NEWS | Emmanuel Culio semnează contractul! Anunţ uriaş la câteva luni de la plecarea de la CFR Cluj. Clubul a insistat

Stranieri

Comentarii

Juan Emmanuel Culio (36 de ani) este pe cale să ia o decizie importantă în privinţa viitorului său în fotbal. Argentinianul a semnat, în ianuarie 2020, cu echipa din Argentina, Quilmes Atlético Club, din liga secundă, iar presa din ţara natală a jucătorului a făcut un anunţ important.

Juan Emmanuel Culio este unul dintre forbaliştii emblematici ai lui CFR Cluj, alături de care a reuşit meciuri de vis în Champions League şi Europa League şi alături de care a cucerit patru titluri de campion în Liga 1. Deşi a fost aproape de a reveni la campioana României, la doar câteva luni de la despărţire, viitorul argentinianului pare a fi tot în ţara natală. 

Fostul fotbalist al lui CFR Cluj, Juan Culio, aproape de a semna un nou contract

În ianuarie 2020, după plecarea de la CFR Cluj, Emmanuel Culio a semnat cu Quilmes Atletico Club, din al doilea eşalon fotbalistic al Argentinei, formaţie care acum se află pe locul 12, cu 24 de puncte, după 21 de etape. Fostul mijlocaş central de la CFR Cluj a fost adus la insistenţele tehnicianului Facundo Sava, alături de care a fost coleg în Argentina, la Racing Club, în sezonul 2006-2007. 

Iar viitorul fostului mijlocaş al lui CFR Cluj pare a fi tot în ţara natală. Presa argentiniană anunţă că actuala sa echipă trece prin câteva transformări la nivelul lotului, iar ex-jucătorul campioanei României va fi jucător de bază. 

"Quilmes are patru jucători în vedere pentru a întări echipa, iar, în plus, antrenorul Facundo Sava i-a cerut conducerii să facă tot posibilul pentru a păstra patru jucători. Este vorba despre Mariano Pavone, Juan Emmanuel Culio, David Drocco şi Leandro González", anunţă mundoascenso.com.ar.

Dan Petrescu doreşte să lucreze cu Emmanuel Culio la CFR Cluj, dar ca secund

Reputaţia şi cunoştinţele pe care Juan Emmanuel Culio le-a dobândit de-a lungul anilor petrecuţi în România l-au determinat pe antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, să facă un anunţ surprinzător. 

"Bursucul" a anunţat, public, că-şi doreşte să lucreze din nou cu Emmanuel Culio, după ce fotbalistul se va retrage. Dan Petrescu îşi doreşte ca argentinianul să-i devină secund, după ce-şi va finaliza studiile de antrenor, în Argentina: "După care vrea să ia carnetul de antrenor, aşa mi-a promis şi să vină antrenorul meu secund. Dar nu ştiu dacă va fi posibil. Dacă atunci când eşti jucător nu poţi să pleci de acasă, ca antrenor e şi mai greu. Trebuie să te sacrifici, trebuie să faci sacrificii", declara Dan Petrescu în decembrie 2019.

Culio este unul dintre cei mai buni străini trecuţi prin Liga 1, iar de-a lungul anilor a câştigat patru titluri de campion, două Cupe ale României şi două Supercupe ale României, toate cu CFR Cluj. De asemenea, a mai cucerit şi o Supercupă a Turciei, în perioada în care a jucat la Galatasaray. 

 

viewscnt
Articole similare