Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | FCSB n-a scăpat. Roş-albaştrii au anunţat patru cazuri de coronavirus, cu o săptămână înainte de startul noului sezon din Liga I

BREAKING NEWS | FCSB n-a scăpat. Roş-albaştrii au anunţat patru cazuri de coronavirus, cu o săptămână înainte de startul noului sezon din Liga I

FCSB

Comentarii

Finalul sezonului trecut din Liga I a fost plin de probleme din cauza pandemiei de coronavirus, iar, rând pe rând, echipe precum CFR Cluj, Dinamo, Universitatea Craiova sau Astra au confirmat că au avut cazuri de infectări cu COVID-19.

Cele mai afectate au fost CFR Cluj şi Dinamo, inclusiv antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, fiind confirmat pozitiv cu noul coronavirus. FCSB a fost una dintre puţinele echipe fără probleme din acest punct de vedere, însă roş-albaştrii, au fost şi ei loviţi, până la urmă, de pandemia de COVID-19.

Cu o săptămână înainte de startul noului sezon din Liga I, deţinătoarea Cupei României a anunţat patru persoane care au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus.

Informaţia a fost confirmată de Justin Ştefan, secretarul general al LPF, care a declarat la Pro X că oficialii Ligii au fost informaţi telefonic de cele patru cazuri din cadrul clubului FCSB.

"Pot spune şi eu că am primit câteva mesaje de la colegi conform cărora ar există patru cazuri de coronavirus la FCSB" , a spus Justin Ştefan.

FCSB se alătură astfel altor echipe din Liga I la care s-au raportat teste pozitive, între care CFR Cluj, Dinamo, CSU Craiova, Astra, FC Botoşani, UTA.

Din cauza numărului mare de jucători infectaţi, Astra şi Dinamo nu au mai putut disputa două, respectiv cinci meciuri din finalul sezonului trecut, iar campioantul a fost îngheţat.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare