Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Încep negocierile pentru aducerea lui Ianis Hagi. Transfer de zile mari pentru decarul naţionalei

BREAKING NEWS | Încep negocierile pentru aducerea lui Ianis Hagi. Transfer de zile mari pentru decarul naţionalei
Comentarii

Clubul Rangers ia în calcul transferul definitiv al lui Ianis Hagi, însă nu în condiţiile stabilite iniţial, anunţă presa engleză.

Football Insider anunţă că Rangers vrea să renegocieze transferul definitiv al lui Ianis Hagi, decât să activeze opţiunea de cinci milioane de euro stabilită în iarnă. Publicaţia engleză citează surse de pe Ibrox Park care pretind că vicecampioana Scoţiei şi-a schimbat planurile pentru vara viitoare, ca urmare a crizei provocate de pandemia de COVID-19, iar aceste planuri includ şi transferul lui Ianis Hagi.

Criza provocată de pandemia de COVID-19 a lovit puternic întreg fotbalul mondial, iar actuala echipă a lui Ianis Hagi nu face excepţie. 

Jucătorii formaţiei scoţiene, staff-ul administrativ şi cel tehnic îşi vor amâna salariile pentru o perioadă de trei luni din cauza pandemiei, a anunţat antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard, citat de Reuters. "Jucătorii, directorii şi staff-ul au arătat responsabilitate, făcând acest lucru voluntar. Fără îndoială că era lucrul corect de făcut. A fost unanim, toată lumea a dorit să facă asta. E important ca în aceste vremuri grele să nu sufere nimeni din motive financiare. Cred că este important să arătăm respect tuturor oamenilor din club, indiferent de rol, şi am arătat cu adevărat unitate prin această iniţiativă”, a spus fostul căpitan al echipei Liverpool şi al naţionalei Angliei".

Transfer de zile mari. Ianis Hagi, şi în atenţia lui Real Madrid

Publicaţia spaniolă Don Balon scrie că gruparea Real Madrid este gata să plătească suma de zece milioane de euro pentru transferul mijlocaşului Ianis Hagi, jucător aflat acum la Glasgow Rangers, unde a fost împrumutat de Genk.

Potrivit sursei citate, politica de transferuri a clubului madrilen se va schimba din cauza crizei economice provocate de pandemia de coronavirus. Astfel, în loc de vedete transferate pe sume mari, Real Madrid se va orienta către jucători tineri, cu potenţial ridicat, însă mult mai ieftini, aşa cum a fost cazul lui Marco Asensio, adus de la Mallorca pentru o sumă de aproape 4 milioane de euro, în 2014.

Don Balon scrie că, impresionat de evoluţiile din Liga Europa ale jucătorului, Florentino Perez, preşedintele Realului, a discutat deja cu Hagi jr. despre intenţia lui de a-l aduce pe Santiago Bernabeu.

Publicaţia spaniolă adaugă faptul că antrenorul Zinedine Zidane şi-ar fi dat acordul pentru transferul lui Ianis Hagi.

Totuşi, fiul lui Gheorghe Hagi, de asemenea fost jucător al Realului, ar putea ajunge mai întâi la echipa a doua a clubului merengue, antrenată de Raul, aşa cum a fost cazul altor fotbalişti promovaţi ulterior la prima formaţie, ca Vinicius, Rodrygo sau Reinier.

În contractul de împrumut al internaţionalului român de 21 de ani, clubul Glasgow Rangers are o opţiune de cumpărare definitivă pentru cinci milioane de euro.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe