Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Preşedintele lui Gaziantep, atac foarte dur la adresa lui Marius Şumudică: ”Nimeni nu este mai presus de club!” De unde a început războiul

BREAKING NEWS | Preşedintele lui Gaziantep, atac foarte dur la adresa lui Marius Şumudică: ”Nimeni nu este mai presus de club!” De unde a început războiul

Stranieri

Comentarii

Mehmet Buyukeksi, preşedintele lui Gaziantep, l-a atacat dur pe Marius Şumudică, după ce antrenorul român s-a plâns că şefii clubului i-au propus un nou contract, dar cu un salariu diminuat cu 10%.

Între Marius Şumudică şi conducerea lui Gaziantep a apărut o prăpastie de proporţii, în ciuda rezultatelor foarte bune. Mehmet Buyukeksi, preşedintele lui Gaziantep, a reacţionat şi l-a atacat dur pe Marius Şumudică, după ce acesta s-a arătat nemulţumit de noul contract.

Preşedintele lui Gaziantep, atac dur la Marius Şumudică: ”Nimeni nu este mai presus de club”

Imediat după eşecul lui Gaziantep, 1-2 cu Sivasspor, Marius Şumudică a izbucnit la adresa conducerii. Antrenorul român s-a plâns că şefii clubului i-au propus un nou contract, dar mai mic cu 10%, deşi rezultatele echipei sunt peste aşteptări. Marius Şumudică mai are contract până în vară şi a anunţat că va pleca dacă nu va ajunge la un acord cu cei de la Gaziantep.

Mehmet Buyukeksi, preşedintele lui Gaziantep, a avut şi el o reacţie cel puţin la fel de dură. Omul de afaceri turc a dezvăluit salariul pe care Marius Şumudică îl are la Gaziantep şi i-a transmis că nimeni nu este mai presus de club.



”Contract, contract, contract după fiecare meci! Fotbalul turc are momente grele, stadioanele sunt goale. Nu există venituri, nu există sponsori. Nu am redus niciun salariu în acest an. Barcelona vrea să reducă salariile jucătorilor săi. Ce legătură are asta cu lipsa de respect. Galatasaray a redus salariile cu 20%. Trebuie să facem şi asta. Plătim antrenorului 920.000 de euro. El îşi plăteşte singur secunzii. Există, de asemenea, un bonus de 240.000 de euro pe punct. Plătim 1,2 milioane de euro, dar acum el vrea 1,6 milioane de euro, 1,9 milioane de euro cu tot cu prime.

El îşi asumă tot succes. Cum se poate întâmpla aşa ceva? Dacă există un succes, este un succes comun, de la magazioner până la conducere. Aţi auzit vreodată că a jucat bine un antrenor şi am câştigat? Am vrut o reducere de saalrii pentru că nu ştim ce se va întâmpla anul viitor. El spune că suntem pe locul trei acum, dar campionatul nu s-a terminat încă. Să vedem cum terminăm. Nimeni nu este mai presus de club”,
a declarat Mehmet Buyukeksi, potrivit publicaţiei Sabah.

Marius Şumudică, atac dur la adresa conducerii lui Gaziantep

Antrenorul român a avut o reacţie foarte dură după eşecul cu Sivasspor, primul după 17 meciuri oficiale consecutive fără înfrângere. Şumudică s-a plâns că propunerea de prelungire făcută de conducerea lui Gaziantep nu respectă performanţele pe care el le-a reuşit până acum, în contextul în care a dus echipa pe podium:

"Clubul a anunţat că mi-a facut o ofertă mai bună. Este o minciună. Mi-au cerut o reducere de 10%. Am oferit echipei 80.000 de euro din buzunarul meu, iar preşedintele m-a întrebat de ce dau banii către jucători şi nu către club [...] Succesul meu este evident, dar asta este răsplata? Sa-mi reducă salariul? Cine ar accepta aşa ceva? Consider această propunere drept o insultă. Contractul meu expiră la finalul sezonului. O voi suna pe soţia mea să-mi trimită bani dacă cei din club îmi cer mie bani şi vor să-mi taie din salariu”, a spus Şumudică la finalul meciului cu Sivasspor.

Această declaraţie l-a iritat pe Mehmet Buyukeksi, preşedintele lui Gaziantep, care l-a atacat şi el dur pe Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare