Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Primii trei români de la CFR Cluj care au ajuns la Kayserispor după ce Dan Petrescu şi-a dat acordul. Sunt deja în cantonament

ULTIMA ORĂ | Primii trei români de la CFR Cluj care au ajuns la Kayserispor după ce Dan Petrescu şi-a dat acordul. Sunt deja în cantonament

Stranieri

Comentarii

La Kayserispor au ajuns primii trei români, în contextul în care echipa urmează să fie preluată de Dan Petrescu. Este vorba despre colaboratorii Costin Curelea, Valeriu Bordeanu şi Aurelian Bogdan Aldea, alături de care Petrescu a lucrat şi la CFR Cluj.

Trecerea lui Dan Petrescu la Kayserispor este dată ca sigură de presa din Turcia. Publicaţia Fotomac scrie că antrenorul român şi-a trimis deja ”avangarada”, formată din colaboratorii săi. Sunt primii români care ajung la Kayserispor după ce Dan Petrescu şi-a dat acordul să o preia pe Kayserispor.

Primii români care au ajuns la Kayserispor: colaboratorii lui Dan Petrescu

Fostul antrenor al lui CFR Cluj şi-a dat acordul să meargă la Kayserispor, echipă care ocupă penultimul loc în Turcia. Însă anunţul oficial a lipsit până acum, ceea ce a dus la semne de întrebare în privinţa acordului. Dan Petrescu ar urma să prea echipa până în vară, cu obiectiv salvarea de la retrogradare. Însă contractul poate fi prelungit dacă Dan Petrescu reuşeşte să rămână în prima ligă din Turcia.

Totuşi, antrenorul în vârstă de 53 de ani a avut multe detalii de pus la punct, mai ales că nici situaţia financiară a echipei nu este strălucită. Motiv pentru care prezentarea oficială încă n-a avut loc.



Însă mutarea lui Dan Petrescu la Kayserispor pare aproape sigură. Publicaţia Fotomac scrie că primii trei români au ajuns deja la echipă, după ce Dan Petrescu a fost de acord să preia postul de antrenor. Este vorba despre colaboratorii antrenorului român, Costin Curelea, Valeriu Bordeanu şi Aurelian Bogdan Aldea.

Cei trei i-au fost secunzi lui Dan Petrescu şi la CFR Cluj şi printre persoanele în care acesta are foarte mare încredere. Jurnaliştii de la Fotomac scriu că cei trei români au ajuns joi seară în Turcia şi au mers direct în cantonamentul lui Kayserispor. Aceştia au primit de la Dan Petrescu misiunea să adune cât mai multe informaţii despre echipă şi să pregătească următorul meci, cel cu Malatyaspor.

Cât despre Dan Petrescu, el ar urma să ajungă în week-end la Kayserispor. Aici urmează să lucreze cu alţi trei români, Silviu Lung, Denis Alibec şi Cristi Săpunaru, care fac deja parte din lotul echipei.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare