Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Real Madrid a dat lovitura: 60 de milioane de euro pentru atacantul de 21 de ani care a uimit Europa! Mutarea anunţată de AS

BREAKING | Real Madrid a dat lovitura: 60 de milioane de euro pentru atacantul de 21 de ani care a uimit Europa! Mutarea anunţată de ASgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul spaniol As anunţă că Real Madrid şi-a asigurat un nou transfer pentru sezonul viitor, după cel al fundaşului brazilian Militao, de la Porto.

De această dată e vorba de o mutare pentru linia ofensivă: Real a bătut palma cu Eintracht Frankfurt pentru atacantul Luka Jovic (21 de ani), care în acest sezon a impresionat în Bundesliga şi în Europa League.



Real va plăti 60 de milioane de euro pentru tânărul atacant bosniac, care tocmai fusese cumpărat definitiv de Eintracht, de la Benfica, pentru doar 7 milioane de euro - atacantul fusese împrumutat în 2017, cu clauză de cumpărare definitivă.

Din cele 60 de milioane de euro, 48 vor ajunge la clubul din Bundesliga şi alte 12 la Benfica, formaţie ce păstrase procente din următorul transfer.



Jovic are un sezon de vis la Eintracht, unde a marcat 26 de goluri în 44 de partide, dintre care 9 în cele 13 confruntări din Europa League, acolo unde germanii au ajuns până în semifinale.

Conform AS, Jovic "ştia de mai multe săptămâni că va ajunge în capitala Spaniei în această vară şi a vorbit deja cu mai mulţi jucători ai Realului pentru a-şi face adaptarea la noul oraş mai uşoară".

Afla mai multe despre: zidanetransferjovic 

viewscnt
Articole similare