Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cârţu nu a văzut finalul derby-ului pe Arena Naţională: ”Ai atâtea ocazii şi nu intră mingea în poartă. Nu puteam să accept ca Rapid să câştige trei puncte” | EXCLUSIV

Cârţu nu a văzut finalul derby-ului pe Arena Naţională: ”Ai atâtea ocazii şi nu intră mingea în poartă. Nu puteam să accept ca Rapid să câştige trei puncte” | EXCLUSIV
Comentarii

Printr-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Center de pe Telekom Sport, Sorin Cârţu a discutat despre faptul că a plecat mai devreme de la meciul cu Rapid.

Universitatea Craiova s-a întâlnit pentru prima oară cu Rapid în ultimii şase ani şi a încheiat seriile bune ale giuleştenilor. Oltenii au fost prima echipă care a marcat în faţa bucureştenilor şi prima echipă care i-a învins, scor 2-1.

Rapid deschisese scorul încă din minutul 14, însă eliminarea lui Belu-Iordache, din minutul 43, a întors jocul în favoarea Craiovei. Deşi a forţat toată repriza secundă, Universitatea a reuşit să egaleze de abia în minutul 84, după un adevărat asalt al băieţilor lui Reghecampf, înainte ca Elvir Koljic să dea lovitură cu o minunăţie de gol în prelungiri.

Sorin Cârţu, prezent la meci, a văzut golurile doar în reluare, după ce a plecat mai devreme de pe stadion. Preşedintele oltenilor a dezvăluit că partida cu Rapid îi amintea de cele cu Botoşani şi UTA, pierdute de Craiova după ce dominase jocul.

Astfel, crezând că urmăreşte aceeaşi situaţie frustrantă ca în alte etape, Cârţu a plecat de pe Arena Naţională şi a ratat întoarcerea de scor a echipei sale. Însă, oficialul trupei din Bănie s-a recunoscut destul de mulţumit de prestaţiile echipei din ultimul timp, dacă nu şi de rezultate.

Sorin Cârţu nu a văzut finalul derby-ului pe Arena Naţională

”La ce ocazii au fost, puteai să o iei razna. După un joc haotic, ai atâtea ocazii şi nu intră mingea în poartă. (n.r. despre faptul că a plecat mai repede de la stadion) Vedeam şi meciurile celelate, şi cu UTA şi Botoşani, meciuri pe care nu trebuia să le pierdem.

La cum se desfăşura meciul, nu puteam să accept ca Rapid să câştige trei puncte, mă luase capul. Sunt punctele pe care le-am pierdut nemeritat cu Botoşani, le-am recuperat acum.

În momentul de faţă, cu punctele, medie de 1,7 puncte pe meci, e medie de cupe europene. Dacă aveam 14 în total, 1 punct cu Botoşani şi unul cu UTA, era medie de două, medie de campionat”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: universitatea craiovasorin cârţurapid craiova 

viewscnt
Articole similare