Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz incredibil la FCSB. Ondrasek a negociat cu o rivală din Liga I înainte de a pleca din cantonamentul echipei lui Becali

Caz incredibil la FCSB. Ondrasek a negociat cu o rivală din Liga I înainte de a pleca din cantonamentul echipei lui Becali

FCSB

Comentarii

FCSB are victorii pe linie în meciurile amicale, iar acum se pregăteşte pentru startul noului sezon din Liga I. În prima etapă, pe 15 iulie, echipa lui Gigi Becali o va întâlni, în deplasare, pe FC Botoşani.

Stipe Vucur, Zdenek Ondrasek, Andrei Cordea şi Alexandru Creţu sunt cei patru jucători aduşi de Gigi Becali în această vară pentru a-l ajuta pe Dinu Todoran să-şi îndeplinească principalul obiectiv. Cu un ultim titlu cucerit de echipa sa în 2015, când antrenor era Constantin Gâlcă, latifundiarul din Pipera aşteaptă ca FCSB să se impună în Liga I la finalul sezonului care stă să înceapă.

Caz incredibil la FCSB. Ondrasek a negociat cu o rivală din Liga I înainte de a pleca din cantonamentul echipei lui Becali

Deşi oficialii FCSB-ului sunt încântaţi în special de aducerea lui Ondrasek, rivalii roş-albaştrilor din campionat n-au tocmai o părere bună despre atacantul ceh. De altfel, înainte de a semna cu echipa lui Gigi Becali, Ondrasek a fost urmărit de Sepsi.

"E asemănător cu Alibec! Acelaşi tip de atacant puternic, cu execuţii destul de bune. L-am urmărit! Am ezitat vizavi de vârsta lui! E o vârstă care nu mi-a dat încredere că el va veni să mai dea ceva aici. Asta m-a făcut să ezit. Dacă l-am fi dorit sub orice formă, l-am fi luat. Are calitate, a demonstrat. Vârsta însă m-a făcut să ezit”, a spus Leo Grozavu, conform GSP.ro.

Ondrasek a părăsit cantonamentul FCSB-ului după prezentarea oficială

În ultimele sezoane, atacanţii trecuţi pe la FCSB le-au dat mari bătăi de cap oficialilor roş-albaştrilor, care speră acum ca Zdenek Ondrasek să fie varianta perfectă pentru ofensiva lui Dinu Todoran.

Vârful ceh a venit în România doar pentru a semna contractul şi pentru a fi prezentat oficial, apoi, însă, a plecat direct în ţara sa natală, conform fanatik.ro. Ondrasek a venit fără bagaje la Bucureşti, astfel că a fost nevoit să revină în Cehia pentru a-şi strânge lucrurile şi pentru a fi pregătit din toate punctele de vedere pentru aventura în România.

Ondrasek a revenit la Bucureşti abia în această săptămână, ceea ce înseamnă că atacantul ceh a ratat toate antrenamentele roş-albaştrilor, de săptămâna trecută, iar sezonul va începe joia viitoare.

Zdenek Ondrasek este un atacant născut la 22 decembrie 1988, în Strakonice, Cehia. Acesta a început fotbalul la TJ Blatná, iar junioratul l-a încheiat la SK Dynamo Ceske Budejovice. A mai evoluat pentru FK Caslav, Tromso IL (Norvegia), Wisla Cracovia (Polonia) şi FC Dallas (SUA) înainte de a reveni în Cehia în septembrie 2020, pentru a semna cu FC Viktoria Plzeň. A adunat, până la momentul semnării contractului cu FCSB, 7 prezenţe în echipa naţională a Cehiei, pentru care a marcat două goluri.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare