Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Zeljko Kopic după ce Dinamo a părăsit ultimul loc din Superliga! "Şi Botoşani joacă foarte bine. Azi a fost doar un meci bun"

Ce a spus Zeljko Kopic după ce Dinamo a părăsit ultimul loc din Superliga! "Şi Botoşani joacă foarte bine. Azi a fost doar un meci bun"

Dinamo București

Comentarii

Zeljko Kopic (46 de ani) este un antrenor fericit, după ce Dinamo a învins-o pe Oţelul şi a părăsit ultimul loc al Superligii. Principalul a oferit primele concluzii, după partidă.

Zeljko Kopic, după Dinamo - Oţelul 3-1

Dinamo Bucureşti a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia gălăţeană Oţelul, în etapa a 26-a din Superligă.

Pentru prima dată după mult timp, dinamoviştii au părăsit ultimul loc, după ce Politic, Gnahore şi Abdallah au marcat. 

După cele 90 de minute, Kopic a spus că Dinamo a făcut un meci bun, dar că încă vede loc de îmbunătăţiri. De asemenea, a vorbit despre fundaşul central Edgar, sosit în urmă cu câteva zile în clubul alb-roşu. 

"E multă muncă în faţă, dar sunt mulţumit de felul în care am progresat. Jucătorii au încredere şi asta e ce-mi doresc şi trebuie să continuăm cu acest joc. Abdallah joacă foarte bine, dar toată echipa a jucat foarte bine, fantastici au fost azi. 

Şi Botoşani joacă foarte bine, au avut 2-0 şi puteau câştiga cu Craiova. Ce vă spun e că nimeni nu va renunţa şi vor lupta până la final. Trebuie să ne menţinem. Într-un astfel de campionat e uşor să pierzi punctele. 

Edgar începe antrenamentele şi vreau să am jucători de calitate la Dinamo, pe toate poziţiile, şi cine va merita va juca. Nu se dau locuri gratis de titular. 

Vreau să progresăm, mereu e loc de mai bine, a fost doar un meci bun, nu am jucat perfect. Trebuie să vedem ce putem îmbunătăţi", a declarat Kopic, după victoria lui Dinamo pe arena de la Arcul de Triumf. 

Dinamo a urcat pe poziţia a 15-a, cu 22 de puncte, în timp ce Oţelul are 31 de puncte şi este pe locul 11.

Afla mai multe despre: kopic dinamodinamo otelul,  

viewscnt
Articole similare