Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

1. GALERIE FOTO Să nu-l puneţi pe cântar! E taur sau luptător de MMA? Toto Tamuz s-a întors în România. Petrolul a ajuns la un acord cu atacantul israelian Toto Tamuz, cel care se întoarce, astfel, după doi ani şi jumătate, la gruparea ploieşteană. În vârstă de 30 de ani, Tamuz a semnat un contract valabil până la finele actualului sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă o stagiune. (DETALII AICI)

2. Veşti proaste primite de Dică! Momcilovici lipseşte 5 săptămâni şi pierde cel puţin 7 meciuri. Momcilovici are nevoie de o lună de recuperare, după ce-a suferit o ruptură musculară la meciul tur cu Hajduk de la Split. Fundaşul sârb va pierde meciul cu Hajduk din Europa League, posibila "dublă" cu Slovan Bratislava sau Rapid Viena, dar şi jocurile din Liga 1 cu Sepsi, Viitorul, FC Botoşni şi CFR Cluj. (DETALII AICI)
 
3. Scandal în vestiarul Craiovei? Mangia răspunde: "Ştiu un singur cuvânt în engleză, dar nu e potrivit!".  Antrenorul italian Devis Mangia ar fi avut după meciul cu Botoşani un schimb dur de replici cu Răzvan Popa chiar de faţă cu restul echipei, iar derapajul fotbalistului l-a costat. A fost trecut pe banca de rezerve şi n-a mai prins lotul de 11 aşa cum s-a întâmplat în primele partide. (DETALII AICI)
 
4. VIDEO | De aici a plecat totul! Faza inexplicabilă în care Marcelo face cadou golul de 2-2 în Supercupa Europei. La 2-1 pentru Real Madrid, Atletico a revenit în meci cu destul noroc. Lanţul erorilor din defensiva blanco a fost continuat aproape inexplicabil de către brazilianul Marcelo, probabil cel mai bun fundaş lateral din lume la această oră. (DETALII AICI)
 
5. FOTO | A rămas dezastru pe Cluj Arena în urma UNTOLD. Ce spun reprezentanţii festivalului. În urma festivalului UNTOLD a rămas dezastru pe Cluj Arena. Reprezentanţii festivalului dau însă asigurări că toate stricăciunile vor fi reparate pe banii lor. (DETALII AICI)
 

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekomsport 

viewscnt
Articole similare