Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

1. EXCLUSIV | Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a Mihaelei Buzărnescu. Revelaţia sezonului din WTA a vorbit pentru telekomsport.ro. Accidentată foarte serios în turneul de la Montreal, Mihaela Buzărnescu se află în prezent la New York, acolo unde urmează un tratament de specialitate. Chiar dacă a fost diagnosticată cu entorsă de gradul trei şi un ligament rupt, veştile despre starea de sănătate a Mihaelei sunt tot mai bune. (DETALII AICI)
 
2. Transfer-şoc la CFR Cluj. Julio Baptista, fost star la Real Madrid, Arsenal şi AS Roma, face vizita medicală. CFR Cluj pregăteşte o super lovitură de imagine. Julio Baptista, 36 de ani, atacant care a jucat pentru Real Madrid şi Arsenal, urmează să facă vizita medicală şi să semneze cu campioana României. (DETALII AICI)
 
3. NEWS ALERT | Transfer-surpriză reuşit astăzi de FCSB! Căpitanul Astrei ajunge sub comanda lui Dică! Suma plătită de Becali. Lovitură dată de FCSB după calificarea în play-off-ul Europa League. Trupa patronată de Gigi Becali a reuşit astăzi transferul lui Alexandru Stan (29 de ani), de la Astra Giurgiu. Fundaşul a lipsit de la antrenamentul de astăzi al Astrei şi urmează să intre în cel mai scurt timp în programul de pregătire al FCSB. (DETALII AICI)
 
4. Un nou transfer pentru FCSB, după Alexandru Stan! Mutare interesantă făcută de vicecampioană, tot din Liga 1. FCSB a perfectat un nou transfer, la scurt timp după oficializarea aducerii lui Alexandru Stan, de la Astra. Vicecampioana s-a înţeles cu FC Botoşani pentru aducerea mijlocaşului Mihai Roman (33 de ani), care a mai evoluat în trecut pentru Rapid sau Toulouse. (DETALII AICI)
 
5. Motive de îngrijorare pentru Contra. Naţionala are din nou probleme cu gazonul. România va debuta în Liga Naţiunilor pe 7 septembrie împotriva reprezentativei Muntenegrului. Meciul se va juca la Ploieşti, pe Stadionul Ilie Oană. (DETALII AICI)

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekomsport 

viewscnt
Articole similare