Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

1. Andrei Ivan a stârnit hohote de râs, săptămâna trecută, când, la interviuri, a combinat limba română cu cea engleză. Atacantul lui Rapid Viena a declarat că ia şi lecţii de "deutsch". Cu doar două zile înaintea meciului retur cu FCSB, Rapid Viena a postat pe contul de Instagram o fotografie în care Andrei Ivan şi alţi doi fotbalişti se află la cursurile de limbă germană.

2. Probleme mari la stadionul din Giuleşti | Vicepremierul României: "Eu cred că vom găsi banii necesari". Vicepremierul Paul Stănescu a declarat că există o problemă în ceea ce priveşte începerea lucrărilor de modernizare a Stadionului Rapid în vederea EURO 2020, dar a precizat că până la urmă vor fi găsiţi banii necesari pentru ca arena să fie gata în anul 2020.

3. Cuvinte frumoase folosite de Maria Şarapova când a fost întrebată despre Sorana Cîrstea. Cele două se întâlnesc în turul II la US Open. Jucătoarea rusă Maria Şarapova, care o va întâlni pe Sorana Cîrstea în turul doi la US Open, a declarat că românca joacă “extreme de agresiv”, informează wtatennis.com.

4. INCREDIBIL | Şefii Stelei nu l-au invitat pe Emeric Ienei la ceremonia de pe stadionul Ghencea: ”M-a surprins şi pe mine. Aş fi venit”. Emeric Ienei n-a fost invitat la ceremonia organizată de conducerea Stelei înainte de începutul lucrărilor de demolare a stadionului. Fostul mare antrenor al Stelei spune că a fost surprins neplăcut de această decizie.

5. ULTIMA ORĂ | Walter Zenga şi-a anunţat revenirea. Când semnează antrenorul italian. Walter Zenga şi-a anunţat, miercuri, revenirea în antrenorat. Antrenorul italian, care s-a despărţit de Crotone la finalul sezonului trecut, spune că urmează să preia o nouă echipă în luna octombrie, după pauză pricinuită de meciurile echipelor naţionale.

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekomsport 

viewscnt
Articole similare