Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

1. EXCLUSIV | Marele Rui Costa, plecăciune pentru Generaţia de Aur a României. Cum a vorbit despre Hagi, Popescu sau Panduru. Legendarul Rui Costa a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport cu ocazia partidei pe care Benfica a disputat-o pe terenul lui PAOK, în play-off-ul Champions League. Portughezii s-au impus cu 4-1 şi s-au calificat în faza grupelor, iar Rui Costa a acceptat un dialog cu echipa Telekom Sport prezentă la meci.

2. EXCLUSIV | Lovitură dată de CS U Craiova. A transferat un atacant dorit de Rangers şi Panathinaikos. CS U Craiova a reuşit încă un transfer, în tentativa de a acoperi minusurile lăsate în atac de plecările lui Băluţă şi Gustavo. Olteanii l-au transferat pe Elvir Koljic, un atacant în vârstă de 23 de ani care vine de la FK Krupa - Bosnia.
 
3. FOTO | Bouchard a surprins din nou. Cum a ieşit îmbrăcată după ce a câştigat primul meci de la US Open. Eugenie Bouchard a reuşit să surprindă din nou prin ţinuta sa. Tenismena de 24 de ani a ieşit pe stradă îmbrăcată cu şortul pe care l-a purtat în meciul din primul tur de la US Open.
 
4. VIDEO EXCLUSIV | Sânmărtean despre foştii antrenori: ”Şumi un personaj, Reghe inteligent, Lopez Caro a vrut să mă dea afară şi pe mine şi pe Wesley!”. Lucian Sânmărtean a făcut în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport o caracterizare a fiecărui antrenor cu care a lucrat în România în ultima vreme. 

5. Ce se întâmplă cu cele 400 de terenuri de fotbal pe care trebuie să le facem până la Euro 2020? "O să fie cam 50...". În ceea ce priveşte proiectul celor 400 de terenuri incluse de asemenea în programul pentru EURO 2020, vicepremierul Paul Stănescu, a explicat că până în anul 2020 speră să fie finalizate măcar 50.
 

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekomsport 

viewscnt
Articole similare