Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce scop şi-a atins Marius Şumudică după ce nu a fost lăsat să intre pe stadion: "E regie!". Ce s-ar fi întâmplat la CFR Cluj | EXCLUSIV

Ce scop şi-a atins Marius Şumudică după ce nu a fost lăsat să intre pe stadion: "E regie!". Ce s-ar fi întâmplat la CFR Cluj | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping, Cristi Balaj, a oferit o posibilă explicaţie pentru prezenţa lui Marius Şumudică, vineri, la stadionul CFR-ului din Gruia, alături de jucătorii campioanei României.

Ce ar fi făcut Marius Şumudică: "E o regie pentru banii din contract"

A doua zi după eliminarea din Europa League şi pătrunderea în grupele Conference League, patronul Nelu Varga a dat ordin ca oamenii de ordine de la stadion să nu lase pe nimeni să intre. Omul de afaceri a mutat antrenamentul de la ora 11, la ora 17, iar Şumudică şi jucătorii s-au adunat şi au ţinut o şedinţă unde au putut. Dan Petrescu ar urma să fie noul principal din Gruia. 

Fostul arbitru a comentat, ironic, momentul de vineri, când Marius Şumudică a fost ţinut la porţile stadionului din Gruia. El susţine că totul a fost o regie a antrenorului, cu scopul de a arăta că nu el este cel care renunţă la contract, ci conducerea. De altfel, patronul ar urma să-i plătească o sumă mare de bani, dacă-i reziliază înţelegerea. 

"Aceste filmări făcute la recomandarea antrenorului Şumudică, cel care a venit să-şi exercite calitatea de antrenor... Prin atitudinea lui demonstrează că vrea să antreneze şi nu e lăsat. E o regie făcută în vederea obţinerii banilor din contract. Conform clauzei, va primi toţi banii sau cât mai mulţi bani", a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport.  

Fostul central a oferit şi o posibilă explicaţie pentru demiterile în lanţ de joi seara. Cei responsabili de echipă nu ar fi adus încasările pe care le aştepta Varga. 

"CFR Cluj a avut nevoie de o sumă minimă din competiţiile europene. Când participau în Europa League, păstrau (n.r. - finanţatorii) o sumă şi dădeau diferenţa drept bonusuri spre jucători. Din Champions League, sumele erau şi mai mari", a adăugat Balaj la Sport Report. 

Campioana României a primit câteva lovituri dure în plin campionat, în timp ce FCSB se întăreşte în această vară. După Claudiu Keşeru, Gigi Becali e aproape să mai rezolve un transfer, în proporţie de 99%. 

Afla mai multe despre: cfr clujmarius sumudicamarius sumudica stadion cfr clujstadion cfr clujnelu varga 

viewscnt
Articole similare