Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă, de fapt, cu Gino Iorgulescu la LPF. Misterul "dispariţiei" sale pentru public: "Deşi voi îl criticaţi..."

Ce se întâmplă, de fapt, cu Gino Iorgulescu la LPF. Misterul "dispariţiei" sale pentru public: "Deşi voi îl criticaţi..."

Superliga

Comentarii

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, rămâne o enigmă pentru microbişti. Cu apariţii sporadice în spaţiul public, spre deosebire de ceilalţi conducători din fotbalul românesc, fostul fotbalist se preocupă de destinele Superligii şi se bazează pe echipa pe care o are.

Decizia pe care a luat-o Gino Iorgulescu, din fruntea LPF

Gino Iorgulescu a fost reales, în mai 2022, în funcţia de preşedinte al LPF. El este preşedintele ligii din 14 noiembrie 2013 şi a fost prima dată reales în această funcţie în 23 octombrie 2017, pentru un mandat mai mare, de cinci ani, în loc de patru ani.

Pentru public, Gino Iorgulescu este un personaj enigmatic, cu puţine apariţii publice, aspect care a atras şi un val de critici pentru preşedintele LPF. Însă, din spatele uşilor închise, Gino Iorgulescu se ocupă de soarta Superligii

Orlando Nicoară, directorul EAD, firma care deţine drepturile TV, a dezvăluit că relaţia cu Gino Iorgulescu este bună şi că preşedintele LPF s-a implicat de câte ori a fost nevoie pentru a dezvolta cel mai vizionat produs sportiv din România. 

Gino Iorgulescu a ales deliberat să nu apară în spaţiul public şi l-a desemnat pe secretarul general al LPF, Justin Ştefan, să menţină comunicarea. 

"Lucrez cu Gino Iorgulescu. Deşi voi îl criticaţi, de fiecare dată când am avut probleme de rezolvat le-am rezolvat cu el. Dacă eu am o problemă cu produsul, îl sun pe Gino şi rezolv cu el problema. 

Nu reuşeşte să fie prezent în spaţiul public şi nici nu a vrut. L-a desemnat pe Justin Ştefan (n.r. - secretarul general LPF) să comunice în numele LPF, dar din punctul nostru de vedere am avut un partener ok în Gino Iorgulescu", a declarat Orlando Nicoară la SportCast cu Sile

Orlando Nicoară a oferit informaţii despre ce înseamnă Superliga, la SportCast cu Sile

Orlando Nicoară a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la SportCast cu Sile. Orlando Nicoară este directorul EAD, firma care deţine drepturile TV din Superliga România. 

Orlando Nicoară este unul dintre pionierii publicităţii pe internet în România. În anii '90 a început să studieze ce înseamnă internetul şi cum poţi să faci marketing şi publicitate online. În 1998, şi-a dat lucrarea de licenţă cu subiectul: ”Publicitatea pe internet”. 

Afla mai multe despre: gino iorgulesculpfgino iorgulescu absentaorlando nicoara 

viewscnt
Articole similare