Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci jucători convocaţi la naţională ar putea rata primul meci al lui Iordănescu pe banca României: ”Asta e partea mai puţin plăcută” | EXCLUSIV

Cinci jucători convocaţi la naţională ar putea rata primul meci al lui Iordănescu pe banca României: ”Asta e partea mai puţin plăcută” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu se apropie de primul meci pe banca echipei naţionale şi deja are probleme de lot.

Instalat în luna ianuarie pe banca echipei naţionale, Edi Iordănescu se apropie de prima sa acţiune ca selecţioner.

Fostul antrenor de la FCSB sau CFR se află în prezent la Mogoşoaia, alături de jucătorii pe care i-a convocat, unde încearcă deja să îşi imprime filozofia asupra echipei.

Totuşi, va fi greu pentru noul selecţioner să îşi impună ideile într-un timp atât de scurt ,mai ales având în vedere că lotul se va schimba de la acţiune la acţiune.

Mai mult, nici toţi jucătorii prezenţi la Mogoşoaia nu au putut participa pe deplin la toate sesiunile de pregătire de până acum.

Cinci dintre ”tricolori” ar putea fi absenţi de la primul meci al lui Edi Iordănescu, din pricina problemelor medicale, a dezvăluit Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu.

Vochin a dezvăluit că Vlad Chiricheş, Dennis Man, Nicuşor Bancu, Valentin Mihăilă şi Adrian Rus au probleme medicale, răceala cauzând bătăi de cap în cantonamentul României.

Cinci jucători convocaţi la naţională ar putea rata primul meci al lui Iordănescu pe banca României

Mâine (n.r. miercuri, 23 martie) este programat antrenamentul în care se discută despre principiile ofensive şi se exersează pe teren, urmând ca în a treia zi să se imbine cele două.

Partea mai puţin plăcută în mom ăsta e că sunt jucători cu probleme. Adică sunt jucători care au venit cu probleme musculare de la club.

Precum căpitanul nostru, Chiricheş, are o astfel de problrmă, de altfel nici nu a evoluat. A făcut antrenament cu toată echipa, dar îţi dai seama că are o reţinere.

De asemenea sunt jucători răciţi. Sunt testaţi toţi , deci nu e vorba de Covid. Bancu, de la Craiova. Dennis Man. Mihăilă are o problemă la o unghie.

Şi la Rus sunt unele probleme musculare, dar aşa se întâmplă la fiecare acţiune, băieţii vin de la cluburi , acolo luptă”; a declarat Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare