Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condiţia pusă de jucătorul renegat de Becali pentru a pleca de la FCSB! Becali a "explodat": "Ce, eşti cerşetor!? Crezi că fentezi fotbalul toată viaţa?"

Condiţia pusă de jucătorul renegat de Becali pentru a pleca de la FCSB! Becali a "explodat": "Ce, eşti cerşetor!? Crezi că fentezi fotbalul toată viaţa?"

Superliga

Comentarii

Florentin Matei a fost trecut pe lista neagră de Gigi Becali, iar mijlocaşul a fost anunţat încă de la începutul play-off-ului că poate să-şi caute echipă, însă mijlocaşul nu acceptă să-şi rezilieze contractul fără să primească despăgubiri.

Jucătorul de 26 de ani e conştient că nu va mai juca la FCSB - situaţie care s-ar putea schimba doar dacă Edi Iordănescu va semna cu vicecampioana - dar pune o condiţie pentru a semna rezilierea înţelegerii.

Acesta îşi doreşte trei salarii în avans, adică aproximativ 45.000 de euro.

Matei, care a strâns doar 272 de minute în tricoul FCSB după ce a revenit la gruparea roş-albastră în iarnă, a încasat deja 50.000 de euro la semnătură, plus salariul pe 4 luni, adică un total de 110.000 de euro. Dacă Becali va accepta şi plata celor trei salarii pentru rezilierea înţelegerii, mijlocaşul va ajunge la 155.000 de euro încasaţi în cele patru luni petrecute la FCSB.

Gigi Becali a reacţionat dur la auzul veştii.  "Sunt unii jucători... El crede că fenteaza fotbalul toată viaţa. Ţi-am dat 50.000 la semnătură, ţi-am dat 15.000 pe luna. Păi puteam să-ţi fac contractul pe un an sau pe doi. Nu am dat nimănui bani la semnătură, ţie ţi-am dat. Ai jucat un singur meci. Păi du-te, măi tată! Dacă ai 26 de ani, ai încredere în tine, du-te şi fă-ţi viitorul. Ai luat 50.000 de euro, ai luat 15.000 pe luna. Pai ce, eşti cerşetor? Du-te, fă-ti viitorul.

Nu pot cere antrenorii jucători. La mine antrenorii ştiu cum vin jucătorii. Aşa lucrez eu. Dacă eu nu mai vreau un jucător, nu mai stă",
a spus Gigi Becali la PRO X.

Alături de Matei, pe lista plecărilor se mai înscriu cu siguranţă Adrian Stoian şi Raul Rusescu.

Afla mai multe despre: becaligigiflorentin matei 

viewscnt
Articole similare