Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E nebunie de nebunie!" Reacţia lui Gigi Becali după ce CSA Steaua a RATAT promovarea în Liga 3. Cum îi atacă pe "militari"

"E nebunie de nebunie!" Reacţia lui Gigi Becali după ce CSA Steaua a RATAT promovarea în Liga 3. Cum îi atacă pe "militari"

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali a comentat înfrângerea suferită de CSA Steaua în partida decisivă pentru promovarea în Liga a III-a, cu Carmen, precizând că proiectul "Armatei" este unul sortit pierzaniei.

Patronul FCSB le transmite oficialilor CSA că nu pot promova din punct de vedere legal în Liga 1 şi că ceea ce se întâmplă acum la Steaua e de domeniul penalului.

Becali a folosit eşecul suferit de CSA Steaua pentru a aduce în discuţie şi despăgubirile uriaşe pe care clubul armatei le cere pentru utilizarea mărcii în perioada 2003-2014. Becali susţine că CSA Steaua a fost pe minus în ultimii ani, iar acesta va fi argumentul său forte în faţa judecătorilor pentru a scăpa de plata despăgubirilor.

"Am văzut astăzi! Curiozitatea voastră: oamenii ăia care vorbesc de proiecte sunt nebuni! Nu îşi dau seama că sunt 100% penali! Regulamentele spun aşa: că nu poţi să promovezi în Liga 1 sau dacă promovezi trebuie să o dai în privat.



Pentru ce dai bani de la bugetul statului român, când apoi tu trebuie să o dai unui privat!? Nu te lasă legea altfel! E penal, penal, 100% penal!

Dacă pierzi bani, pentru ce ţii echipa în Liga a 4-a? Ei ar trebui să o transfere cu totul, cu jucători, cu tot.

E nebunie de nebunie! Să cheltuieşti milioane an de an, să nu faci profit şi să-i ceri lui Becali despăgubiri!
", a declarat Becali la PRO X.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare